Çözüldü Ne yaptıysam bildirim gelmiyor

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom 11.0.2
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar iyi forumlar. WhatsApp twitter tumblr ve daha birçok uygulamadan bildirim ne yaptıysam alamıyorum. Örneğin WhatsApp telefonun ekranı kapalı diyelim 15 20 dakikadır asla bildirim düşmüyor WhatsAppa girince mesajlar gelmeye başlıyor nedeni nedir sırf şu olay yüzünden samsung vs almayı düşünüyorum

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
doze / agresif doze kullanan uygulama ve modülleriniz varsa onları kapatıp deneyin genelde bu tarz uygulama ve modüller soruna sebep oluyor

rom yükleme ve güncellemelerinden sonra direk yedekleme üzerinden kuruyorsanız programları buda neden oluyor, sorun yaşadığınız uygulamaları yedekten yükleme yerine sıfırdan manuel kurun ve rom güncellemelerinde art dalvik cache & cache wipe yaparak geçin

tüm bunlara rağmen bazı rom sürümlerinde malesef bu sıkıntı yaşanıyor, bende mi room beta da bu sorunu zaman zaman yaşıyor bir güncelleme de gelen bildirimler bir diğer güncellemede gelmediği oluyor , ilgili programın önbelleğini silip sıfırdan yükleme yaptığımda bazen çözülebiliyor.

bunların dışında Türk Telekom olarak hattınız varsa bu sıkıntılar yaşanabiliyor, hat ayarlarından kaynaklı aile profili ve benzeri sıkıntılardan.

Oyla:

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Cihaz sıfırlandı orijinal roma geçtim ve düzeldi konu çözüldü olarak işaretlenebilir

Oyla:
Üst Alt