- Adım
- EmreARD
- Cihazım
- Mİ5
- Konular
- 56
Arkadaşlar merhaba mi5 cihazı kullanıyorum EU romdan MIUI TR romuna dönüş yapacaktım. Telefon yeniden başladığında "cihazı bul depolama alanı hasarlı" gibi hata veriyorAnladığım kadarıyla persist dosyası silinmiş onu hiç bir şekilde yükleyemedim.
Mi flash ile stock rom kurayım dedim onda da all clean unlock seçeneği işaretli kalmış o şekilde yükleme yapınca da Telefonun Bootloader kilidi kapandı Telefonu yeniden başlattığımda ise mi hesabı açmada kalıyorum telefona giriş yapamıyorum bl kilidi de kapalı twrp rom vs hiç bişey yapamıyorum
Zenex hocam isminizi forumda çok duydum yardımcı olurmusunuz en azından olur yada olmaz gibisinden
Bunun çözümü nedir yardımcı olurmusunuz
Tek çare yeni telefon almak olacak
Mi flash ile stock rom kurayım dedim onda da all clean unlock seçeneği işaretli kalmış o şekilde yükleme yapınca da Telefonun Bootloader kilidi kapandı Telefonu yeniden başlattığımda ise mi hesabı açmada kalıyorum telefona giriş yapamıyorum bl kilidi de kapalı twrp rom vs hiç bişey yapamıyorum
Zenex hocam isminizi forumda çok duydum yardımcı olurmusunuz en azından olur yada olmaz gibisinden
Bunun çözümü nedir yardımcı olurmusunuz
Tek çare yeni telefon almak olacak