Sohbet Ne olacak bu fiyatlar ? :(

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bunca derdin tasanın arasında bu yasa fikri kimin aklına geldi de peydah oldu çok merak ediyorum! Herşey süper harika işlerken tek eksik bu muydu. Şaka gibi ya. Elimizin uzanabildigi tüm fiyat performans markalarının alınabilirliği alındı elimizden. Alalım birer 3310 oturalım mi aşağıya. Zaten dünya teknolojisinin yüzde 25 30 unu görüp kullanıyorduk şimdi komple yerin dibine gireriz herhalde :@smoking~~smoking~~smoking~~smoking~~smoking~~
Sıkı tutunun düşüyoruz hocam :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kimseyi savunmak gibi bir derdim yok, baştan belirtmek isterim.. Ki benim hükumete karşı yaptığım eleştirilerin fazla olması, daha da önemlisi forum kurallarını ihlal ettiği için silinmiş olanları bile var..
Konuya gelince, sanırım konuyu yanlış anladık, telefonlara gelen bir vergi yok..
Sadece 200 dolar altında ithal edilen cihazların değerini gösteren belgeler isteniyor, bu belgeleri sağlayan ithalatçı firmalar için değişen Birşey olmayacak ancak belgeleri sağlamayan firmalar için cihaz 50 dolar olsa bile devlet 200 dolar üstünden alacak vergiyi, tartışmaya açık kapı bırakmıyor.. İstenen belgelere ithalatçı firmalar ulaşabilir ise, Burda asıl iş ithalatçı firmalara kalıyor, belgeler sağlandığı takdirde sıkıntı yok.. Ama hiç sanmıyorum, stokta olan hali hazırda ellerinde bulunan cihazlara bile anında yansıtılan zamları görünce, açıkcası hiç şaşırmadım.. Yine aynı soru, biz nasıl bir toplum olduk böyle? Hele böyle bir zamanda.. Kim kimi yerse..
Ben alınan kararı yanlış anladıysam bilgilendirin lütfen..

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Kimseyi savunmak gibi bir derdim yok, baştan belirtmek isterim.. Ki benim hükumete karşı yaptığım eleştirilerin fazla olması, daha da önemlisi forum kurallarını ihlal ettiği için silinmiş olanları bile var..
Konuya gelince, sanırım konuyu yanlış anladık, telefonlara gelen bir vergi yok..
Sadece 200 dolar altında ithal edilen cihazların değerini gösteren belgeler isteniyor, bu belgeleri sağlayan ithalatçı firmalar için değişen Birşey olmayacak ancak belgeleri sağlamayan firmalar için cihaz 50 dolar olsa bile devlet 200 dolar üstünden alacak vergiyi, tartışmaya açık kapı bırakmıyor.. İstenen belgelere ithalatçı firmalar ulaşabilir ise, Burda asıl iş ithalatçı firmalara kalıyor, belgeler sağlandığı takdirde sıkıntı yok.. Ama hiç sanmıyorum, stokta olan hali hazırda ellerinde bulunan cihazlara bile anında yansıtılan zamları görünce, açıkcası hiç şaşırmadım.. Yine aynı soru, biz nasıl bir toplum olduk böyle? Hele böyle bir zamanda.. Kim kimi yerse..
Ben alınan kararı yanlış anladıysam bilgilendirin lütfen..
Hocam karar tam olarak öyle. Ekstra bir vergi durumu vs yok. Ama belirsizlikler olduğu için satıcılar direkt fiyatları fırlattı. Yani ne denir bilemiyorum zamanla oturur belki

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
Biz de inadına , kaçak yollarla , 1 lira vergi vermeden , toplu bir şekilde , Çinli telefonları satın alıp IMEI atmaya devam edeceğiz ...
Hocam bende telefon almayı düşünüyorum fiyatlar oldukça yüksek bütçeme uygun note 9s var ama note 10 hayalım var.Yıne 3000 dolaylarında var note 10 ama bu imei işinden korkuyorum açıkçası.riski çok var mı

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
İndirimle satılan casper veya gm dışında ucuz telefon kalmadı yada yurt dışı almaya devam edicez

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam bende telefon almayı düşünüyorum fiyatlar oldukça yüksek bütçeme uygun note 9s var ama note 10 hayalım var.Yıne 3000 dolaylarında var note 10 ama bu imei işinden korkuyorum açıkçası.riski çok var mı
Ben de note 10 düşünüyorum hocam şimdi onun lite versiyonu giriş yapacak onu bekliyorum 3600'ü geçmezse almayı düşünüyorum. Note 10'dan tek farkı kamera lensi Samsung yerine Sony falan kullanmışlar ve diyafram açıklığı biraz daha kötü o kadar. Garantili istiyorsanız onu bekleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer o da pahalı girerse artık ben de garantisiz alırım hocam cidden :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
halilgurbuz "sevdiğiniz laflar" içerisinde yer alan kurallarımıza aykırı kelimeleri noktalı hale getirdiğinizde, bu kelimeler forum kurallarımıza uygun hale gelmiyor. 90'lar mizah dergisi değil burası... İlk mesajınız uygunsuz dil nedeni ile kaldırılmıştı. Aynı mesajı tekrar yazmanız nedeniyle uyarı cezası aldınız Tekrar etmeniz halinde cezanız uzaklaştırmaya dönüştürülecektir.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
halilgurbuz "sevdiğiniz laflar" içerisinde yer alan kurallarımıza aykırı kelimeleri noktalı hale getirdiğinizde, bu kelimeler forum kurallarımıza uygun hale gelmiyor. 90'lar mizah dergisi değil burası... İlk mesajınız uygunsuz dil nedeni ile kaldırılmıştı. Aynı mesajı tekrar yazmanız nedeniyle uyarı cezası aldınız Tekrar etmeniz halinde cezanız uzaklaştırmaya dönüştürülecektir.

Mizahın 90 ı 80 i olmaz, mizah mizahtır. Bu sefer Üslubunuzu beğenmedim.

Şu resmi koyayım. Buda yasaksa uzaklaştırın buyrun. Foruma elveda deriz. Ne yapalım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aligazi49

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
0
fiyatlar hiç inecek gibi durmuyor :(

Üst Alt