M Muratalper55 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Murat Alper Cihazım Mİ-Max2 64GB Yaş 35 Konum Samsun Katılım 8 Kasım 2017 Konular 11 Mesajlar 63 Tepkime puanı 9 Puanları 8 23 Mart 2018 #1 bir yardım istiyoruz şurda bir allahın kulu bile yardım etmeye tenezzül bile etmiyor hey allahım ya
Ottoman Co-Admin Yönetici Co-Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım Mi 9T Pro Konum Ankara Katılım 2 Ekim 2016 Konular 127 Mesajlar 11.076 Çözümler 7 Tepkime puanı 20.666 Puanları 338 23 Mart 2018 #11 Muratalper55 hocam Forum kurallarımızın; 3. Site Düzeni 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir. 3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır. 3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır. Daha önce açmış olduğunuz aşağıdaki linkten devam edelim lütfen. Yardım - Oyunlarda dokunmatiği körmüyor klavye yada gamepad olarak görüyor Oyla: Oyla 0 Downvote
Muratalper55 hocam Forum kurallarımızın; 3. Site Düzeni 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir. 3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır. 3.4. Aynı sorun için birden fazla başlık açılmaması ve konunun ilgili bölüme açılması esastır. Daha önce açmış olduğunuz aşağıdaki linkten devam edelim lütfen. Yardım - Oyunlarda dokunmatiği körmüyor klavye yada gamepad olarak görüyor