Yardım n11- Cepport rezaleti

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Türkiye uyumlu şarj aleti olan versiyonla değişimini istiyorum.
[doublepost=1513159322,1513159239][/doublepost]
Bana göre öyle. Ben almadan teyit ettiriyorum ona göre alım yapıyorum. Diyeceksiniz çok mu önemli bir çeviriciye bakar. Ama benim için önemli. O yüzden benim için bir sorun. Bu mağaza Tr uyumlu dediği için kendilerini tercih ettim.
Anlıyorum da yanlışlıkla gönderilmiş olabilir. Değişim yaparız dediklerine göre rezalet değil demek istedim

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
cepport kesinlikle on numara . sakın hepsiburada gibi lanet sitelerden ürün almayın. Allah belasını versin hepsiburada . 1 günlük mi 6 için 1 ay olacak halen değişim bekliyorum

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
25
şimdi Türkiye uyumlu şarj adaptörüyle ürün geldi. Fakat adaptör yan sanayi orijnal olmayan bir adaptör. Onu bende takardım hiç yollamazdım değil mi? Ah şu Türkiyemin esnafları ah.
[doublepost=1513575916,1513575751][/doublepost]
Anlıyorum da yanlışlıkla gönderilmiş olabilir. Değişim yaparız dediklerine göre rezalet değil demek istedim
şimdi Türkiye uyumlu şarj adaptörüyle ürün geldi. Fakat adaptör yan sanayi orijnal olmayan bir adaptör. buna ne diyorsunuz?

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
şimdi Türkiye uyumlu şarj adaptörüyle ürün geldi. Fakat adaptör yan sanayi orijnal olmayan bir adaptör. Onu bende takardım hiç yollamazdım değil mi? Ah şu Türkiyemin esnafları ah.
şimdi Türkiye uyumlu şarj adaptörüyle ürün geldi. Fakat adaptör yan sanayi orijnal olmayan bir adaptör. buna ne diyorsunuz?
geçmiş olsun diyoruz sadece hocam

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Miui marka değil miydi

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
cepport kesinlikle on numara . sakın hepsiburada gibi lanet sitelerden ürün almayın. Allah belasını versin hepsiburada . 1 günlük mi 6 için 1 ay olacak halen değişim bekliyorum
Hocam hbda bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım gerek kargoda gerek değişimde ki kalırsa internet alışverişi için nerdeyse piyasanın en güvenlisi

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
25
geçmiş olsun diyoruz sadece hocam
hayır değil. bu gelmiş. ürüne jelatini kendileri yapıyor sanırım. kapalı kutu değil yani. Sonra da diyor bazı arkadaşlar bunun neresi rezillik diye? Ben tüm ürünlerimde ya orijinal şarj cihazı , bulamıyorsam kaliteli bir ürün ( blitzwolf vs. ) kullanıyorum. Neyse iade edeceğim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Hocam yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum, türkiye uyumsuz olan orjınal sarj aletini neden çevirici ile kullanmak istemediniz ?

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
25
Hocam yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum, türkiye uyumsuz olan orjınal sarj aletini neden çevirici ile kullanmak istemediniz ?
Normal şartlar altında kullanıyorum, mesela mi6 telefonumu. Ama bu cihazın Türkiye uyumlu şarj adaptörüyle de satıldığını bildiğim için ve satın almadan önce diğer satıcılarla birlikte bu satıcıya da sorup "evet, Tr uyumlu şarj cihazı " demesi sebebiyle kendisini tercih etmiştim.

Üst Alt