Hocam bahsettiginiz gelistirici modu ayarini clone surumunde ben mi bulamadim acaba.v24.1 sürümü gayet iyi. Modlu Instagramlar arasında da en günceli olması gerek. Geliştirici seçeneklerinden bolca ayar yaptım, neredeyse tam istediğim gibi kullanışlılık oluşturdum kendime. Ayarlarımı almak isteyen arkadaşlar için paylaşıyorum ayar dosyasını. MyInsta ayarları kısmından "Geliştirici modu - Deneysel ayarları içeri aktar - Üzerine yazma ile birleştir" seçeneği ile benim ayarlarımı seçip uygulamayı yeniden başlatırsanız ayarlar uygulanır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Klon sürümü kullanıyorum hocam ben de. MyInsta ayarlarına girmeniz lazım. Profile girince sağ üstte çıkan üç çizgiye uzun basılı tutarsanız MyInsta ayarları çıkar.Hocam bahsettiginiz gelistirici modu ayarini clone surumunde ben mi bulamadim acaba.
Hocam fotoğraf görüntüleme kalitesini artır seçeneğini etkinleştirmemişsinv24.1 sürümü gayet iyi. Modlu Instagramlar arasında da en günceli olması gerek. Geliştirici seçeneklerinden bolca ayar yaptım, neredeyse tam istediğim gibi kullanışlılık oluşturdum kendime. Ayarlarımı almak isteyen arkadaşlar için paylaşıyorum ayar dosyasını. MyInsta ayarları kısmından "Geliştirici modu - Deneysel ayarları içeri aktar - Üzerine yazma ile birleştir" seçeneği ile benim ayarlarımı seçip uygulamayı yeniden başlatırsanız ayarlar uygulanır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu ayarlar geliştirici seçenekleri ayarları hocam, MyInsta ayarları kısmındakilere etkisi yok. Orayı sizin ayarlamanız lazım. Bende etkin çünkü.Hocam fotoğraf görüntüleme kalitesini artır seçeneğini etkinleştirmemişsin
Tesekkur ederim hocam yaptim.Klon sürümü kullanıyorum hocam ben de. MyInsta ayarlarına girmeniz lazım. Profile girince sağ üstte çıkan üç çizgiye uzun basılı tutarsanız MyInsta ayarları çıkar.
Şimdi anladım hocam teşekkürlerBu ayarlar geliştirici seçenekleri ayarları hocam, MyInsta ayarları kısmındakilere etkisi yok. Orayı sizin ayarlamanız lazım. Bende etkin çünkü.
Hocam onun çözümünü kanalda paylaşmışlardı sanırım çıkan pop-up'lar uygulama kaynaklı sorun, inceleme şansım olmadı.iLK3R! hocam kanalda sanırım siz sormuşsunuz da bu sürekli çıkan konum ve kişiler izin popuplar için paylaştıkları json ayarları güvenilir mi, inceleme şansınız oldu mu? Sırf bu yüzden flowa yönelmiştim ama çözümü veya ayarı varsa bunu kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Vaktim olursa inceleyeceğim fakat mobilden şuan detaylı olarak bakamıyorum.
Tamamdır hocam, dosyayı gördüm ama ben de inceleyemedim, vaktim olduğunda hangi ayarları değiştirdiğini detaylı inceleyip uygular denerim. Teşekkür ederim hocam.Hocam onun çözümünü kanalda paylaşmışlardı sanırım çıkan pop-up'lar uygulama kaynaklı sorun, inceleme şansım olmadı.