Uygulama MyInsta v25 | Güncel Alternatif!! 06.08.2024

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
37
Son sürüm virüs görüntüleniyor ne kadar güvenilir hocam?
Ayrıca kendi sitesinin linkini ekler misiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım virüs görüntülemesi klon olmayanı kurunca çıkıyor normal instagram yerine geçmeye çalıştığı için.

2 sorum var
1. Bildirim ekranı sizde de ingilizce mi görünüyor bunu nasıl düzeltiriz?
2. Fotoğraf kalitesi için ayar var fakat video vesaire yüklerken de kaliteli mi yüklüyor aero instadaki gibi?

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
128
Son sürüm virüs görüntüleniyor ne kadar güvenilir hocam?
Ayrıca kendi sitesinin linkini ekler misiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım virüs görüntülemesi klon olmayanı kurunca çıkıyor normal instagram yerine geçmeye çalıştığı için.

2 sorum var
1. Bildirim ekranı sizde de ingilizce mi görünüyor bunu nasıl düzeltiriz?
2. Fotoğraf kalitesi için ayar var fakat video vesaire yüklerken de kaliteli mi yüklüyor aero instadaki gibi?
Yönlendirme bağlantısı eklemek yasak. Klon sürüm de imza değişikliği olduğundan virüs olarak görmesi normal sonuç olarak play store doğrulayamadığı için hata vermekte.

Şuan başka cihazdayım ancak kullandığım da bir sorun yaşamadım.
Kalite konusunda çok dikkat etmedim.

bilgempc1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İBRAHİM
Cihazım
NOTE 8 PRO
Konular
3
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MyInstagram | Güncel Alternatif!!
v340.0.0.22.109

MyInsta, kullanıcıların Makara, Video, Fotoğraf indirme ve Reklamsız gibi özel özelliklere sahip olmalarını sağlayan bir InstaMod'dur.​

Hakkında: MyInsta, temel olarak kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapılan Instagram'ın kararlı sürümüne dayanmaktadır. Android geliştiricilerinden oluşan ekip geliştirmektedir ve ana lider üye Carpaxel/Bluepapilte'dir. Geliştirici her zaman mümkün olan en iyi güvenlik özelliklerini sağlamaya odaklandığından, popüler olarak güncellemeleriyle bilinir. Instasmash olarak bilinen, temelde daha az özellikle gelen ve her şeyin birincil yapıda nasıl çalıştığını test etmek için yapılan bir Alfa yapısı vardır.

v25

📣 DUYURU
Uygulama v25.0'da çöküyorsa, buradan yeniden yükleyin 🙏

📝 MyInsta Değişiklik Günlüğü :
- Güncellenmiş temel sürüm
- MyInsta Ayarlarına 'Karuselde indirme menüsünü devre dışı bırak' geçişi eklendi
- MyInsta Ayarlarına yeni çeviriler eklendi
- Uygulamanın geliştirilmiş performansı (Temel sürüm sayesinde)
- Uygulamayı açarken/hesap değiştirirken görünen kişi/konum açılır penceresi düzeltildi
- Bazı çökmeleri düzeltin

Arm-v7a Değişim Günlüğü:

+ Temel güncelleme​
+ "Blok Makaraları Kaydırma" geçişini iyileştirin (Tüm hareketler yerine yalnızca bloklar kaydırılıyor)​
+ AdsFree özelliğini geliştirin (artık keşfet sekmesindeki reklamları kaldırmak için kanca dosyasına gerek yok)​
+ Keşfet sekmesinde sonsuz yükleme düzeltildi​
+ Bazı çökmeleri düzeltin​

Modlanmış Özellikler:

- MyInsta Ayarları​
- Geliştirici Seçenekleri​
- Deney Ayarları Yedekleme​
- Reklamsız​
- Hayalet Modu​
- Messenger Güncellemesi​
- Profil Resmini Yakınlaştır​
- Medyaları İndirin​
- Monet Teması​
- DM'lerde "Görüldü Olarak İşaretle" düğmesi​

Ayarlara nasıl erişebilirim?
Profil sekmenize gidin > Ekranın sağ üst köşesindeki 3bar düğmesine uzun basın.

Deneyimlerim: Kendim bir süredir kullanmaktayım ve gayet güzel ve güncel sürüme alışmak biraz zor.
Geliştirici ayarlarında bazı kısımlar silinmiş ancak yine de bu bir sorun değil. Asıl güzel olan şey sanal tuşların kısmındaki boşluğu bu uygulamada yaşamıyorsunuz. giggle~~
En iyisi honinsta hocam, aslında suninstadan Türkçe'ye çevriliyor, suninstada harika özellikler var, abone olunca dahada güzel fakat Türkçe desteği yok, honista ücretsiz versiyonu ve Türkçe ekli halı gibi. İsterseniz araştırın telegram kanalları var ve sürekli güncelleme alıyorlar. Ben konu açmayı falanda bilmiyorum belki siz açarsınız

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
128
En iyisi honinsta hocam, aslında suninstadan Türkçe'ye çevriliyor, suninstada harika özellikler var, abone olunca dahada güzel fakat Türkçe desteği yok, honista ücretsiz versiyonu ve Türkçe ekli halı gibi. İsterseniz araştırın telegram kanalları var ve sürekli güncelleme alıyorlar. Ben konu açmayı falanda bilmiyorum belki siz açarsınız
Daha önceden bilgim vardı ama pek günellemesi yoktu fakat ne olduysa MyInsta güncelleme sunmamaya başladı. Herneyse konusunu açıyorum.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
19
Daha önceden bilgim vardı ama pek günellemesi yoktu fakat ne olduysa MyInsta güncelleme sunmamaya başladı. Herneyse konusunu açıyorum.
Şu an için aktifte InstaPro da var ve harika alternatif. Geliştiricileri tamamen salmış uygulamayı. Güncellenecek dense de hiçbir hareketlilik yok.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Şu an için aktifte InstaPro da var ve harika alternatif. Geliştiricileri tamamen salmış uygulamayı. Güncellenecek dense de hiçbir hareketlilik yok.
Hocam hepsinin kendine has özelliği var kimin ne aradığına bağlı. Arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı şunları söyleyebilirim, Honinsta ve Instapro'da + olarak söylenebilecek en iyi özellik silinen mesajların gösterilmesi olabilir. Fakat her ne kadar güncelleme gelmese de gizlilik konusunda Myinsta şuanlık en iyisi gibi. Süreli mesajlarda alınan ekran görüntüsünün bildirimi gitmemesi ve tek seferlik fotoğrafların indirilmesi gibi güzel özellikler var tabii bu kullanıcının arayışına bağlı dediğim gibi. Son olarak aklıma gelen Myinsta'da hiç reklam yok fakat Instapro'da yanlış hatırlamıyorsam sponsorluk reklamları vardı. En güncel instagram istiyorsanız da şuan en ileri sürüm Instaflow'da. Ayrıca Lposed'e modül olarak daha yeni çıkmış bir uygulama var sanırım Türkler yapmış, orijinal Instagrama entegre çalışıyor fakat şuan uygulama çok yeni olduğu için özellikler kısıtlı, reklam engelleme ve hayalet modu var şuanlık.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
19
Hocam hepsinin kendine has özelliği var kimin ne aradığına bağlı. Arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı şunları söyleyebilirim, Honinsta ve Instapro'da + olarak söylenebilecek en iyi özellik silinen mesajların gösterilmesi olabilir. Fakat her ne kadar güncelleme gelmese de gizlilik konusunda Myinsta şuanlık en iyisi gibi. Süreli mesajlarda alınan ekran görüntüsünün bildirimi gitmemesi ve tek seferlik fotoğrafların indirilmesi gibi güzel özellikler var tabii bu kullanıcının arayışına bağlı dediğim gibi. Son olarak aklıma gelen Myinsta'da hiç reklam yok fakat Instapro'da yanlış hatırlamıyorsam sponsorluk reklamları vardı. En güncel instagram istiyorsanız da şuan en ileri sürüm Instaflow'da. Ayrıca Lposed'e modül olarak daha yeni çıkmış bir uygulama var sanırım Türkler yapmış, orijinal Instagrama entegre çalışıyor fakat şuan uygulama çok yeni olduğu için özellikler kısıtlı, reklam engelleme ve hayalet modu var şuanlık.
InstaPro'da söylenen özelliklerde sorun yaşamadım. Kendi ROM'umda zaten güvenli pencereleri ekran fotoğrafı alma ve uygulamaların ekran fotoğrafı işlemini tespit edememesini sağlayan ayarlar var. Ancak bakalım belki InsaFlow geçebilirim. Bana gizlilik sağlasın ve tüm medyaları indirmeme yardım etsin yeter.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
InstaPro'da söylenen özelliklerde sorun yaşamadım. Kendi ROM'umda zaten güvenli pencereleri ekran fotoğrafı alma ve uygulamaların ekran fotoğrafı işlemini tespit edememesini sağlayan ayarlar var. Ancak bakalım belki InsaFlow geçebilirim. Bana gizlilik sağlasın ve tüm medyaları indirmeme yardım etsin yeter.
Disable Flag ile çözülüyor fakat yine de bildirim gidiyor çoğu Instagram'da, sizin bahsettiğiniz tespit edilmeme roma özel bir şey sanırım harici olarak modül vs. bulamamıştım.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
19
Disable Flag ile çözülüyor fakat yine de bildirim gidiyor çoğu Instagram'da, sizin bahsettiğiniz tespit edilmeme roma özel bir şey sanırım harici olarak modül vs. bulamamıştım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yerleşik olarak bulunuyor hocam.

Üst Alt