- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
3. Parti uygulamaların genel olarak sorunu bu. Belli bir süre sonra varsayılana dönmesi.
Sizin açıklamalarınızı dikkatlice uyguladım.Ancak 15 dakika kaldı ve klasik temaya döndü..Artık neden oluyor bilmiyorum.Yinede tekrar Teşekkürler emeğiniz için.Sağolun..Gece 3'den beri aktifti tema ve varsayılan temaya dönüş olmadı.
Ottoman Hocamın Blue Time teması eline koluna sağlık çok güzel temalarından biri.
Açıkçası detaylıca anlatımlarımı adımlarıyla uygulayıpta sonuç alamayan arkadaşlarımıza bir şey diyemem.
Ben şu an sorun gozlemleyemedim.
Konuyu şahsım deneyimleyerek açtım.
İyi Forumlar Herkese.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sanırım kullanılan rom ile ilgili bir durum sonucu çıkıyor hocam.Gece 3'den beri aktifti tema ve varsayılan temaya dönüş olmadı.
Ottoman Hocamın Blue Time teması eline koluna sağlık çok güzel temalarından biri.
Açıkçası detaylıca anlatımlarımı adımlarıyla uygulayıpta sonuç alamayan arkadaşlarımıza bir şey diyemem.
Ben şu an sorun gozlemleyemedim.
Konuyu şahsım deneyimleyerek açtım.
İyi Forumlar Herkese.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Birde Desinger olmak sanırımOlabilir Hocam ama bu açık kapanır hemen .
Custom Rom ile kesin çözüm açıkçası
evet en dogrusu başka seçimi yok ben bu apk yı yaklaşık 3 aydır denedim maksimum 6 saat tekrar varsayılana dönüyor ne yaparsan yap sonuç degişmedi tek çare kaldı rom atıp kurtulacagımBirde Desinger olmak sanırım