Forumda müzik paylaşım bölümü var mı bu kategori altında? D eğişik şeyler keşfetmek için iyi oluyor başka forumlarda görüyordum.
forum.miuiturkiye.net
bu konu 8d çerçevesinde kalmış ben genel bi konudan bahsetmiştim. sadece link ile müzik paylaşımı yapılan sohbet olmayan. yapılacaksada usulen bir link atıp 1-2 cümle yazma olurSohbet - Müziği Beyninin İçerisinde Hissetmek, 8D Müzik
Son zamanlarda karşımıza çıkmaya başlayan 8D müzik akımı, isminden dolayı bir yanıltmaca olsa da, çok farklı ve keyifli bir deneyim sunuyor. Bu çok keyifli deneyim için kulaklıklarını hazırlayın… Not : Sadece kulaklıkla bu deneyimi yaşayabilirsiniz. 8D Müzik Nedir? 8D (8 Dimensions), yani 8...forum.miuiturkiye.net
Spotify linki ya da youtube linki paylaşılması gibi mi diyorsunuz. Tema paylaşımı gibi özel olmasını istiyorsunuz galibabu konu 8d çerçevesinde kalmış ben genel bi konudan bahsetmiştim. sadece link ile müzik paylaşımı yapılan sohbet olmayan. yapılacaksada usulen bir link atıp 1-2 cümle yazma olur
kısmen. özel değil tek başlık altında paylaşım. temalar için ayrı ayrı konular açılıyorSpotify linki ya da youtube linki paylaşılması gibi mi diyorsunuz. Tema paylaşımı gibi özel olmasını istiyorsunuz galiba
Tema paylaşımları da tek başlık altında paylaşılıyor hocam buna yazı tipleri açılış animasyonları ve zil sesleri de dahil hepsi farklı ve tek başlık altında paylaşılıyor.kısmen. özel değil tek başlık altında paylaşım. temalar için ayrı ayrı konular açılıyor
ben anlatamadım galiba yada anlamadınız. şurası gibi bi başlık altında. extra bi bölüm açmaya gerek yok genel&konu dışı bölümü altında bi konu açıp o konudaTema paylaşımları da tek başlık altında paylaşılıyor hocam buna yazı tipleri açılış animasyonları ve zil sesleri de dahil hepsi farklı ve tek başlık altında paylaşılıyor.
Bu tarz bi konu mu hocam?ben anlatamadım galiba yada anlamadınız. şurası gibi bi başlık altında. extra bi bölüm açmaya gerek yok genel&konu dışı bölümü altında bi konu açıp o konuda
Sohbet - Sohbet köşesi
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Anladım hocam yöneticiler ne düşünüyor bilmiyorum ama ben de olması taraftarıyımben anlatamadım galiba yada anlamadınız. şurası gibi bi başlık altında. extra bi bölüm açmaya gerek yok genel&konu dışı bölümü altında bi konu açıp o konuda
Sohbet - Sohbet köşesi
Anladım hocam yöneticiler ne düşünüyor bilmiyorum ama ben de olması taraftarıyım
forum.miuiturkiye.net