- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
müzikle arayınca denk gelmedim. güne bir şarkı bırak diyede aratmak aklıma gelmedi. sabitlenebilecek bi konu bence.
Sabitliyorum hocam.müzikle arayınca denk gelmedim. güne bir şarkı bırak diyede aratmak aklıma gelmedi. sabitlenebilecek bi konu bence.
Fark ettiyseniz attığımız mesaj aynı saat ve dakikada atılmış yani cantara hocamızın attığı mesaj ile benimki aynı anda yazılmış olabilir ki konu açmadık sadece var mı diye sorduk, olduğunu da öğrendik oradan devam ederiz şarkı paylaşmak istediğimizde.cantara hocamın belirttiği gibi zaten bu bölüm forumumuzda mevcut.
Ben de eğlenceli içerikler olması taraftarıyım ama Arama/araştırma yapmadan konu açılması taraftarı değilim.
Sohbet - Müzik Köşesi - Güne Bir Şarkı Bırak
Bir sohbet konusu da benden olsun arada gelir dinlerim :)forum.miuiturkiye.net
Ben de size dememistim hocamFark ettiyseniz attığımız mesaj aynı saat ve dakikada atılmış yani cantara hocamızın attığı mesaj ile benimki aynı anda yazılmış olabilir ki konu açmadık sadece var mı diye sorduk, olduğunu da öğrendik oradan devam ederiz şarkı paylaşmak istediğimizde.
Benim mesajıma cevap verince ben bana dediğinizi düşündüğüm için öyle yazdım. Ayrıca teşekkür ederiz sabitlediğiniz içinBen de size dememistim hocamsonra hocamız sabitleme söyleyince mantıklı geldi derleyip toplayıp 4 köşeyi sabitledim.