Soru Müşteri hizmetleri tuşlama sorunu

Ece6423

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ece
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
1
Arama esnasında tuşlamalarım algılanmıyor yeni klavye de indirdim ancak arama ekranınının tuş takımı nı değiştiremiyorum

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arama esnasında tuşlamalarım algılanmıyor yeni klavye de indirdim ancak arama ekranınının tuş takımı nı değiştiremiyorum
Klavye değişikliği tuş takımını etkilemez hocam. Çevircinin ayarlarında "Tuş Takımı Dokunma Tonları" gibi bir seçenek olabilir, kontrol edebilirsiniz.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bende de aynı sorun var. Geçen gün müşteri hizmetlerine bir türlü TC mi giremedim. Doğru girdiğim halde bazen dogru bazen yanlış dedi

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Herhangi bir müşteri hizmetlerini aradığımızda hiçbir şekilde tuşlu menülerinde tuş u karşı tarafa iletmiyor sadece bizde takılı kalıyor bu yeni gelicek Şubat ayı güvenlik yaması ile duzelebilecegini umut ediyorum

Oyla:

cihangir karabağlı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihangir
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
0
Cihazınızı 3 g kullanım konumuna alın tuşamanız algılanacaktır daha sonra tekrar 4.5 g ye alınca tekrar sorun olmayacaktır. Gerzek Akbankın tuş algılamama sorununu ben böyle çözmüştüm . Bilgi sistemine trilyon yatırmışlar ama 4.5 g de numara tuşlamaları çalışmıyordu, binlerce müşteri işlem yapamıyordu ve muhatap yoktu. Müşteri şikayetlerine kulak vermedikleri için sistemleri üzerinden çok sayıda kişi dolandırılmış youtubeda arayın bakın. Ben sorunu çözdüm bildirdim geri dönüp bir teşekkür eden olmadı, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

Oyla:
Üst Alt