İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Ben eu rom yüklemek istiyorum bunun için bootlader kilidini açmak zorundayım değil mi? Bootlader kilidi açılınca bazı uygulamalar yüklenmiyormuş sonra tekrar bootlader kilidini kapatabilir miyim? IMEI numarasına bir şey olur mu? TWRP ile işimi bitirdikten sonra TWRP'Yİ silebilir miyim?
Bootloader kilidini açmanız gerekir evet ama tavsiyem kapatmamanız yönünde. Herhangi bir hatalı işlemde bootloader kilidinizi kapatırsanız bir daha açmanız uzun sürebilir. Kapatabilirsiniz tabi, tercih sizin. Ama twrpyi silerseniz ve telefonunuzu Xiaomi Kurtarıcı üzerinden sıfırlarsanız imei numaranız gider.

ereeennn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
11
Bootloader kilidini açmanız gerekir evet ama tavsiyem kapatmamanız yönünde. Herhangi bir hatalı işlemde bootloader kilidinizi kapatırsanız bir daha açmanız uzun sürebilir. Kapatabilirsiniz tabi, tercih sizin. Ama twrpyi sileotloader kilidini açmanız gerekir evet ama tavsiyem kapatmamanız yönünde. Herhangi bir hatalı işlemde bootloader kilidinizi kapatırsanız bir daha açmanız uzun sürebilir. Kapatabilirsiniz tabi, tercih sizin. Ama twrpyi silerseniz ve telefonunuzu Xiaomi Kurtarıcı üzerinden sıfırlarsanız imei numaranız gider
Ben eu romu yükleyince banka uygulamalarına vs. erişebilecek miyim? Garanti dışına çıkar mı telefon?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben eu romu yükleyince banka uygulamalarına vs. erişebilecek miyim? Garanti dışına çıkar mı telefon?
EU Rom yüklemek için BL kilidinizi açmalısınız, Delta dışında garanti dışı kalır ama her türlü uygulamaya erişmede sorun olmaz

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

otgunn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
Pocophone F1
Konular
14
EU Rom yüklemek için BL kilidinizi açmalısınız, Delta dışında garanti dışı kalır ama her türlü uygulamaya erişmede sorun olmaz

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Ben güncel twrp ile eu rom yüklemediğim için twrp menüsünde ekranın dokunmatiği çalışmamıştı. Bilmiyordum ekran bozuldu zannettim servise getirdim. Yazılım desteği ile ilgili açıklamalarından haberim olduğu için durumu orada bulunan yazılımcı arkadaşa ilettim. Yazılım desteği istediğimi belirttim. Sonra beni arayıp ekran değişecek dediler. 600 lira fiyat verdiler. Telefonumu geri aldım. Forumdan güncel TWRP buldum. İşlemi tekrar ettim romu flashladım ve cihazım açıldı. Kullanmaya devam ediyorum. Bu işlem yüzünden cihazım garanti dışı kaldı ne yazık ki :) 4 5 ay daha vardı garanti süresinin bitmesine. Belki başka yaşayan arkadaşlar çıkar.
+Servis olarak ilgililer. Daha önce Pocophone F1 cihazlarda bulunan dokunmatik sıkıntısından dolayı servise verdiğimde sorunsuz şekilde ekranı değiştirdiler. Yazılım konusunda ise yardımcı olamadılar ve tekrar söylüyorum cihazımı servis dışı bıraktılar. Yapacak arkadaşların haberi olsun. İyi forumlar. Delta Servis

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
otgunn hangi garanti firması olduğunu da yazsaydıniz iyi olurdu...

bugrailhann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hikmet
Cihazım
Xiaomi mi 8 Lit
Konular
20
Xiaomi mi 8 lite cihazım batarya probleminden muzdaribim. Global stabil 12.0.3 şuan cihaz. Eu rom çok fazla kulağıma gelmeye başladı . Miui 11 eu stabil veya beta hangisini yüklemeliyim

otgunn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
Pocophone F1
Konular
14
Xiaomi mi 8 lite cihazım batarya probleminden muzdaribim. Global stabil 12.0.3 şuan cihaz. Eu rom çok fazla kulağıma gelmeye başladı . Miui 11 eu stabil veya beta hangisini yüklemeliyim
beta haftalık olarak güncelleme alıyor. Stable kararlı güncellemeleri alıyor. Her hafta yeniliklerden haberdar olmak geliştirmeleri taze taze görmek istiyorsan beta uğraşmak istemiyorum diyorsan stable öneririm.

kullanıcı<adı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nazmi
Cihazım
mi 8
Konular
0
mi6 için epic rom ilk deneyimlerim;

miprodan daha hızlı bana kalırsa.face id daha stabil lakin 0.1-0.2 saniyede olsa parmak izi bi tık sekme yaşatıyor ekran kapalı iken açıldıgında. uygulama açılımları geçişleri daha iyi gibi geldi bana ancak tabi miuipronun sunduğu seçenek yelpazesi çok daha fazla.kamera konusunda miuiproda yaşadığım kumlanma sorunu hdr pro ile ortadan kalkıyor.ses konusunda pek bir farkları yok.şarj konusunu deneyimleyemedim daha tam anlamıyla.global beta ve miuiprodan daha fazla beğendim açıkçası deneyimledikçe yazıyı genişletmeye çalışacağım.
mi 6 da facer id mi var

foe44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 5
Konular
1
Merhaba. Ben samsungtan mi 10t ye geçtim. Eski samsung cihazımda bildirim sesleri ile zil seslerini ayrı ayrı ayarlayabiliyordum. Şu anda global sürümde bunu yapamıyorum. Zil sesi ile bildirim sesi birlikte ayarlanıyor. Bunların ayrı ayrı ayarlanabildiği bir rom var mı, varsa önerir misiniz ? Sırf bu yüzden custom roma geçmek istiyorum.

Üst Alt