- Adım
- Enes Tok
- Cihazım
- MI8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
Kalacağım sanırım acaba güncelleme ne zaman olur?Bence kalın hocam
Kalacağım sanırım acaba güncelleme ne zaman olur?Bence kalın hocam
Rom konularında verilen Söz'ler zaten hiç bir zaman ciddiye alınmaz....belki de Büyük Sözü dinleyip de, EU ya geçtiniz...her nasıl geçtiyseniz, tebrikler...çok doğru yoldasınız...Bendeki ömrü güya 1 aydı ama hastalık iyice ilerleyince Eu beta ya geçtim bence çok iyi yaptm herhalde bunda bi 4-5 ay kalırım garanti.
Rom konularında verilen Söz'ler zaten hiç bir zaman ciddiye alınmaz....belki de Büyük Sözü dinleyip de, EU ya geçtiniz...her nasıl geçtiyseniz, tebrikler...çok doğru yoldasınız...
MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
abi zibilyon tane rom deneyip hiç birinden memnun kalmayınca en memnun olduğum miroomu kurdum bence gerçekten bir hastalık ordRom konularında verilen Söz'ler zaten hiç bir zaman ciddiye alınmaz....belki de Büyük Sözü dinleyip de, EU ya geçtiniz...her nasıl geçtiyseniz, tebrikler...çok doğru yoldasınız...
MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
abi zibilyon tane rom deneyip hiç birinden memnun kalmayınca en memnun olduğum miroomu kurdum bence gerçekten bir hastalık ord
Mi Room da son 3-4 haftadır cıvıtmaya başladı, kimse fark etmedi mi bunu henüz....herkes eninde sonunda EU Beta yükleyecek...hatta kararlı Global kullananlar bile BL Kilitlerini açıp, EU Beta ya geçecekler....abi zibilyon tane rom deneyip hiç birinden memnun kalmayınca en memnun olduğum miroomu kurdum bence gerçekten bir hastalık ord
eu beta benim telelfonda dah kötü çalışıyor bizdeki port rom zatenKendinize bir söz vermediyseniz Eu beta yıda tavsiye ederim hastalığınıza hastalık katarsınız.