Rom MTK için Xiaomi.eu Romları

ahmets1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
5
Dün elite rom satın aldım maalesef ki beklentimin çok altında çıktı stabilte çok berbat açıkcası önermiyorum güzel ama özellikleri stabilte olarak iyi değil boşta çok aşırı ısınıyor gereksiz

gokhan534

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
root atmak
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
18
Xiaomi 11t icin soruyorum arkadaşlar bunun içinde google play store filan oluyormu ya da sonra yükleniyor mu ?

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
48
genelde snapdragon cihazlar için hiçbir fark olmuyor aksine bazen premium kamera vs özellikler bile oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu EU romlarda kamera çekim kalitesi orjinal rom la aynı mı oluyor. Bozuluyor mu kalite?
genelde snapdragon cihazlar için hiçbir fark olmuyor aksine bazen premium kamera vs özellikler bile oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu EU romlarda kamera çekim kalitesi orjinal rom la aynı mı oluyor. Bozuluyor mu kalite?
bazen sürüm ile bile değişebiliyor kamera kalitesi genelde stabil benzer

chatin_6219

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 15T
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ben xiaomi 14t pro için elite rom satın aldım bildiğin eu rom global romu editleyip içine eu romdaki herşeyi koyuyorlar 10 dolar verdim ve mükemmel çalışıyor geliştirici flash all batına cihaz sn doğrulaması getirdiği için link paylaşamıyorum
Hocam bat dosyasına doğrulama koymanın bir manası yok ki. Silersin satırı olur biter. Başka önlemler alınmış olmasın?

Üst Alt