Ü
Üye silindi 265308
Guest
18 düşük kalır.Ama satınca bunu alsanız pişman olmazsınız taş gibi makinaAcer Nitro 5 AN517-53
Benim cihaza 18 verdiler, bu makina aklımı karıştırıyor, satıp bunu mu alsam acaba
18 düşük kalır.Ama satınca bunu alsanız pişman olmazsınız taş gibi makinaAcer Nitro 5 AN517-53
Benim cihaza 18 verdiler, bu makina aklımı karıştırıyor, satıp bunu mu alsam acaba
Ya uyguna da gitsin istemiyorum, daha yeni tablet aldım, parayı oraya yatırdım bekleyelim bakalım daha yüksek teklif gelecek mi18 düşük kalır.Ama satınca bunu alsanız pişman olmazsınız taş gibi makina
Arabada öyle hocam.2023 corolla almak için 2011 satmaya çalışıyorum ama tık yok maalesefİkinci el piyasası çok ölü maalesef, 6800m kartlı laptoplar 30.000 seviyesinde siz düşünün. Sıfır fiyatı 1800 Euro
Ekran kartı maksimum kaç Watt ile çalışıyor? Onları da yazarsanız daha açıklayıcı ve dikkat çekici olabilir diye düşünüyorum. İyi alışverişler.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
30.03.2023 tarihinde alındı, online ders için alınıp kullanıldı. Oyun neredeyse hiç oynanmadı, kenarda yatıyor diye satıyorum.
Cihaza Vatan Bilgisayar'da 8 GB 3200 Mhz Crucial RAM taktırılmıştır 16'ya tamamlamak için.
Cihaza orijinal Windows 11 Pro ve güncel bios update yapıldı.
Cihaza ait kutu fatura hepsi durmaktadır.
Fiyat konusunda cidden uygun tuttum, normal satış fiyatı 30.000 TL iken ekstra 8 GB RAM de takılı. Bu fiyatın daha altına bu performansta sıfır ayarında laptop bulamazsınız.
Genel özellikleri:
RTX 4050 144HZ IPS ekran 512 GB SSD İ5 12450H
Konya, Ankara elden teslim ; diğer illere havale sonrası kargolarım.
45W versiyonu hocam, performans olarak 130W 3060'ı DLSS 3 ile geçmekte.Ekran kartı maksimum kaç Watt ile çalışıyor? Onları da yazarsanız daha açıklayıcı ve dikkat çekici olabilir diye düşünüyorum. İyi alışverişler.
Hocam sahibindene attınız mı orada hemen satılırResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
30.03.2023 tarihinde alındı, online ders için alınıp kullanıldı. Oyun neredeyse hiç oynanmadı, kenarda yatıyor diye satıyorum.
Cihaza Vatan Bilgisayar'da 8 GB 3200 Mhz Crucial RAM taktırılmıştır 16'ya tamamlamak için.
Cihaza orijinal Windows 11 Pro ve güncel bios update yapıldı.
Cihaza ait kutu fatura hepsi durmaktadır.
Fiyat konusunda cidden uygun tuttum, normal satış fiyatı 30.000 TL iken ekstra 8 GB RAM de takılı. Bu fiyatın daha altına bu performansta sıfır ayarında laptop bulamazsınız.
Genel özellikleri:
RTX 4050 144HZ IPS ekran 512 GB SSD İ5 12450H
Konya, Ankara elden teslim ; diğer illere havale sonrası kargolarım.