Az daha ilanı görmeye devam edersem kendimkini satıp bunu alacağım almanak için kendimi zor tutuyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
30.03.2023 tarihinde alındı, online ders için alınıp kullanıldı. Oyun neredeyse hiç oynanmadı, kenarda yatıyor diye satıyorum.
Cihaza Vatan Bilgisayar'da 8 GB 3200 Mhz Crucial RAM taktırılmıştır 16'ya tamamlamak için.
Cihaza orijinal Windows 11 Pro ve güncel bios update yapıldı.
Cihaza ait kutu fatura hepsi durmaktadır.
Fiyat konusunda cidden uygun tuttum, normal satış fiyatı 30.000 TL iken ekstra 8 GB RAM de takılı. Bu fiyatın daha altına bu performansta sıfır ayarında laptop bulamazsınız.
Genel özellikleri:
RTX 4050 144HZ IPS ekran 512 GB SSD İ5 12450H
Konya, Ankara elden teslim ; diğer illere havale sonrası kargolarım.
Aynı şeyler aklımdan geçmiyor desem yalan olurAz daha ilanı görmeye devam edersem kendimkini satıp bunu alacağım almanak için kendimi zor tutuyorum
Az daha ilanı görmeye devam edersem kendimkini satıp bunu alacağım almanak için kendimi zor tutuyorum
Binlerce ilanda böyle ucuzu yok ama arayan da yok ya hala . Millet ucuz diye sıkıntılı sanıyor galiba.Aynı şeyler aklımdan geçmiyor desem yalan olur
Hocam sıfır fiyatından 1000 düşük koyun 1 haftada satılırBinlerce ilanda böyle ucuzu yok ama arayan da yok ya hala . Millet ucuz diye sıkıntılı sanıyor galiba.
Cidden enteresan yaBinlerce ilanda böyle ucuzu yok ama arayan da yok ya hala . Millet ucuz diye sıkıntılı sanıyor galiba.