Uygulama MRepo - Magisk ve KernelSU modülleri için mağaza

selimdilli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kelebek
Cihazım
oneplus one
Konular
1
MRepo uygulamasını bir süredir kullanıyorum. Aynı zamanda Türkçeleştirme işlemini de resmi olarak ben yapıyorum. Haberi olmayanlar için burada paylaşmak istedim.

MRepo uygulaması, Magisk ve KernelSU modül repolarını ekleyerek, bu repolardaki modülleri indirip, kaldırabileceğiniz, güncelleyebileceğiniz ve haklarında detaylı bilgi edinebileceğiniz açık kaynak kodlu bir mağaza uygulaması aslında. iOS cihazlardaki meşhur Cydia veya Sileo gibi.

Uygulama root olmadan da çalışıyor ama rootlu çalıştırınca bütün özellikleri kısıtlama olmaksızın kullanabiliyorsunuz.

Uygulamanın Github adresi: (Uygulamanın ekran görüntüleri burada mevcut.)
İndirme linki: (Buradan en güncel sürümün apk dosyasını indirmeniz gerekmekte.)

Eklemenizi önerdiği repolar:
  1. (Burada benim modüllerimin tümü resmi olarak yer alıyor.)

MRepo uygulamasını bir süredir kullanıyorum. Aynı zamanda Türkçeleştirme işlemini de resmi olarak ben yapıyorum. Haberi olmayanlar için burada paylaşmak istedim.

MRepo uygulaması, Magisk ve KernelSU modül repolarını ekleyerek, bu repolardaki modülleri indirip, kaldırabileceğiniz, güncelleyebileceğiniz ve haklarında detaylı bilgi edinebileceğiniz açık kaynak kodlu bir mağaza uygulaması aslında. iOS cihazlardaki meşhur Cydia veya Sileo gibi.

Uygulama root olmadan da çalışıyor ama rootlu çalıştırınca bütün özellikleri kısıtlama olmaksızın kullanabiliyorsunuz.

Uygulamanın Github adresi: (Uygulamanın ekran görüntüleri burada mevcut.)
İndirme linki: (Buradan en güncel sürümün apk dosyasını indirmeniz gerekmekte.)

Eklemenizi önerdiği repolar:
  1. (Burada benim modüllerimin tümü resmi olarak yer alıyor.)
Emeğinize sağlık ..lakin güncel değil ve diğer yorumlardaki hatalar devam ediyor ..guncellenirise tadından yenmez

Üst Alt