- Adım
- Erdal
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Mak.Tekn.
- Konular
- 20
Evet en son baktığımda repoda magiske kurulacak olan modüller silinmişti.
Github'ta açıklama görmüştüm diye hatırlıyorum . Ben kendim mevcut bir repoya verdim.ios daki cydia tarzı Bir uygulama elinize emeğinize sağlık peki repo oluşturmak istersek nasıl yapabiliriz ?
MRepo uygulamasını bir süredir kullanıyorum. Aynı zamanda Türkçeleştirme işlemini de resmi olarak ben yapıyorum. Haberi olmayanlar için burada paylaşmak istedim.
MRepo uygulaması, Magisk ve KernelSU modül repolarını ekleyerek, bu repolardaki modülleri indirip, kaldırabileceğiniz, güncelleyebileceğiniz ve haklarında detaylı bilgi edinebileceğiniz açık kaynak kodlu bir mağaza uygulaması aslında. iOS cihazlardaki meşhur Cydia veya Sileo gibi.
Uygulama root olmadan da çalışıyor ama rootlu çalıştırınca bütün özellikleri kısıtlama olmaksızın kullanabiliyorsunuz.
Uygulamanın Github adresi:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Uygulamanın ekran görüntüleri burada mevcut.)
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Buradan en güncel sürümün apk dosyasını indirmeniz gerekmekte.)
Eklemenizi önerdiği repolar:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Burada benim modüllerimin tümü resmi olarak yer alıyor.) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam MRepo KSU ile rootlu olmama rağmen root olmadığımı belirtiyor.MRepo uygulamasını bir süredir kullanıyorum. Aynı zamanda Türkçeleştirme işlemini de resmi olarak ben yapıyorum. Haberi olmayanlar için burada paylaşmak istedim.
MRepo uygulaması, Magisk ve KernelSU modül repolarını ekleyerek, bu repolardaki modülleri indirip, kaldırabileceğiniz, güncelleyebileceğiniz ve haklarında detaylı bilgi edinebileceğiniz açık kaynak kodlu bir mağaza uygulaması aslında. iOS cihazlardaki meşhur Cydia veya Sileo gibi.
Uygulama root olmadan da çalışıyor ama rootlu çalıştırınca bütün özellikleri kısıtlama olmaksızın kullanabiliyorsunuz.
Uygulamanın Github adresi:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Uygulamanın ekran görüntüleri burada mevcut.)
İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Buradan en güncel sürümün apk dosyasını indirmeniz gerekmekte.)
Eklemenizi önerdiği repolar:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Burada benim modüllerimin tümü resmi olarak yer alıyor.) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayrıca depolar update olmuyor.Hocam MRepo KSU ile rootlu olmama rağmen root olmadığımı belirtiyor.
Süper kullanıcı izni verdim, depoya eklentide yaptım, ancak çalışmıyor.Sunucular kapalı galiba.ksu ayarlardan mrepoya izin verin
Bende de aynı hatayı veriyordu ben de MMRL yükledim, türkçe değil ancak çalışıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam böyle hata veriyor.
teşekkür ederim deneyeceğim hocamBende de aynı hatayı veriyordu ben de MMRL yükledim, türkçe değil ancak çalışıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir