- Adım
- BS
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 20
All languages yazan dosya tum dilleri iceriyor zaten telefon hangi dil ise o dilde calisiyor3.5.5.1'in Türkçe dosyası var mı arkadaşlar?
All languages yazan dosya tum dilleri iceriyor zaten telefon hangi dil ise o dilde calisiyor3.5.5.1'in Türkçe dosyası var mı arkadaşlar?
Mi fit uygulamasını arka planda kilitleyin daha sonra bilekliği bağlayıp uygulamayı arka plandan silmeyin arkada açık kalsın. Büyük ihtimal sebep o.Arkadaşlar bir sorum olacak. Telefon alarmı çaldığında bilekliğim titremiyor, uyarı vermiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Buradaki firmware ve mi fit 3.5.5.1 sürüm yüklü.
Yardımınız için teşekkür ederim. Denedim ama yine olmadı. Telefonun alarmı çaldığında mi band titremiyor ve alarmı kapatamıyorum. Mifit üzerindeki mi band alarmından bahsetmiyorum bu arada eksik yazdım sanırım.Mi fit uygulamasını arka planda kilitleyin daha sonra bilekliği bağlayıp uygulamayı arka plandan silmeyin arkada açık kalsın. Büyük ihtimal sebep o.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok eksik anlatmadınız. Benim uygulamayı kapatmayın dememin sebebi bağlantınızda sıkıntı olmasın diye. Benim telefonum MIUI 10 ve mi fite bağlanıp arka planı temizleyince bağlantıda sıkıntı oluyor bu da bildirim, alarm vs. etkiliyor. Bu sizde işe yaramadıysa mi bandinizin mi fit uygulamasından eşleşmesini sonlandırın ve tekrar eşleştirin belki işe yarar.Yardımınız için teşekkür ederim. Denedim ama yine olmadı. Telefonun alarmı çaldığında mi band titremiyor ve alarmı kapatamıyorum. Mifit üzerindeki mi band alarmından bahsetmiyorum bu arada eksik yazdım sanırım.
İphone icin apple storedan resmi mi fir indirmen gerekir zaten turkce yapsanda ilk senkronizasyonda yine cince yada ingilizceye doner. Degistirilmis mi fit app storeda yoktur diye dusunuyorum. Bi arkadasinin android telefonu ile turkce yapip sadece saat olarak mi fite baglamadan da kullanabilirsinIphone ile kullanan yok mu?
Ben Türkçeye çeviremedim.
Çok mantıklıİphone icin apple storedan resmi mi fir indirmen gerekir zaten turkce yapsanda ilk senkronizasyonda yine cince yada ingilizceye doner. Degistirilmis mi fit app storeda yoktur diye dusunuyorum. Bi arkadasinin android telefonu ile turkce yapip sadece saat olarak mi fite baglamadan da kullanabilirsin