Çözüldü Modem tavsiyesi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Beta 20.3.19
Telefon Modeli
Redmi Note 4X Mido
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selamlar dostlar.

Bu akşam itibari ile modemim cortlamış durumda :)

Sizlerden tavsiye bekliyorum.

İki modemden birini alacağım. En uygun fiyatlı olanlar bunlar.

Aranızda bunlardan birini de kullanan varsa yorumlarsanız çok sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
işin kötüsü hemen yarın sabah gidip bir yerden almam lazim. Evden çalışmaya devam ediyorum çünkü.
Mediamarkt, teknosa yada vatandan almam lazım

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
işin kötüsü hemen yarın sabah gidip bir yerden almam lazim. Evden çalışmaya devam ediyorum çünkü.
Mediamarkt, teknosa yada vatandan almam lazım
hocam bence bir tık ertelemeye çalışın daha fp ürün alın vatan teknosa gibi yerler 40 yılda bir gelen indirimler harici hep daha pahalıdır tabi zamanıda çözerseniz internetten almanız daha iyi olur.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Tenda V300 hakkında şöyle yorum yapabilirim.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Isınma normal derecede öyle abartı bir durum yok. İnterneti kablolu kablosuz aynı hızda veriyor bu özellik çok hoşuma gitti. 5ghz olmasını isterdim çünkü telefonumda wifi ile bluetooth aynı anda bağlı olunca 35 yerine 20mbps alıyorum 5 GHz ile bağlanınca bu çakışma sorunu çözülüyormuş. Her neyse en önemli şey fiyatı ben vatandan 3 yıl garantili 219 TL ye aldım. İlk başta ping ve hız sorunu yaşadım. Wifi kanalından 13 bant genişliğini 20mhz yapınca hızım düzeldi çevremde çok wifi ağı olduğu için çakışma oluyordu sanırım. Hızım bazen 16-20 arasında geziniyordu artık hep 35mbps. Evdekilerin hızını sınırladım(Max download upload hızı) ping sorunum çözüldü. Çekim gücü gayet iyi. Eğer internet bağlantınız 39 35 civariysa ve fazla para veremem diyorsanız öneririm. Bu arada internetiniz kaç mbps?

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
hocam bence bir tık ertelemeye çalışın daha fp ürün alın vatan teknosa gibi yerler 40 yılda bir gelen indirimler harici hep daha pahalıdır tabi zamanıda çözerseniz internetten almanız daha iyi olur.
İşin aciliyeti olduğu için internetten sipariş verip bekleme lüksüm maalesef yok hocam.
Teşekürler tavsiye için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tenda V300 hakkında şöyle yorum yapabilirim.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Isınma normal derecede öyle abartı bir durum yok. İnterneti kablolu kablosuz aynı hızda veriyor bu özellik çok hoşuma gitti. 5ghz olmasını isterdim çünkü telefonumda wifi ile bluetooth aynı anda bağlı olunca 35 yerine 20mbps alıyorum 5 GHz ile bağlanınca bu çakışma sorunu çözülüyormuş. Her neyse en önemli şey fiyatı ben vatandan 3 yıl garantili 219 TL ye aldım. İlk başta ping ve hız sorunu yaşadım. Wifi kanalından 13 bant genişliğini 20mhz yapınca hızım düzeldi. Hızım bazen 16-20 arasında geziniyordu artık hep 35mbps. Evdekilerin hızını sınırladım(Max download upload hızı) ping sorunum çözüldü. Çekim gücü gayet iyi. Eğer internet bağlantınız 39 35 civariysa ve fazla para veremem diyorsanız öneririm. Bu arada internetiniz kaç mbps?
Tenda ürünlerini arkadaşım satıyordu. Eski isyerine Access point alıp kurmuştum. Çok memnundum. Üzerinde bi usb olmasıda artısı benim için. Ancak internette biraz araştırınca ısınma problemini dile getiren baya olmuş. Bu yüzden biraz çekindim. Millenicom 35 mbit kullanıyorum. Şu andaki modemde 32 görüyordum.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Şu modeli sipariş ettim.
Yorum yapan herkese teşekkürler.

Konu kapatılabilirmi? Ottoman

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Şu modeli sipariş ettim.
Yorum yapan herkese teşekkürler.

Konu kapatılabilirmi? Ottoman

Hayırlı olsun hocam.
Konu durabilir. Böylelikle modem almak isteyen arkadaşlara da rehber niteliğinde olur. Sadece Ön Eki "Çözüldü" yaptım :)

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Oyla:

fletcher

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dinçer
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Hocam Keenetic extra dsl öneririm. Bulut tabanlı yazılım güncellemesi alıyor. Fiyatı da 360tl. Bir düşünün derim.

İkisi arasında tercih yapacak olsam tp-link olurdu.
Keenetic Extra DSL 360TL demişsiniz sanırım Extra Router ile karıştırıyorsunuz. En uygun 449TL şu an
ama ben de Keenetic tercih ederdim özellik bakımından bir kaç adım önde diğer markalara göre.

Oyla:
Üst Alt