Çözüldü Mobil Veri Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

funlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi Note3
Konular
5
Arkadaşlar birden bire telefonumda mobil veri ile internet kullanırken tuhaflıklar olmaya başladı. Crome den her zaman girdiğim sitelere girdiğim de (Bağlantınız gizli değil hatası alıyorum) twitter da internet çalışmıyor. Watsapp ta konuşmalar gidiyor ama İnstagram da internet çalışmıyor. Wifi ye geçince hiçbir sorun yok fakat mobil veriye geçince durum bu şekilde. Telefonum Mi5 Prime Hattım Vodafone. Sorun nedir acaba bilgisi olan var mı?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Telefona yüklediğiniz bir internet sertifikası var mı?

Oyla:

funlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi Note3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik>Veri kullanımı>Veri kullanımını kısıtla kısmından mobil yazan yerdeki ayarları kontrol eder misiniz.

Denedim hocam değiştirdim ayarları ama yine aynı.
[doublepost=1519460910,1519460863][/doublepost]
Telefona yüklediğiniz bir internet sertifikası var mı?

Hayır hocam yüklemedim hiçbirşey. Telefonu fabrika ayarlarına dönderdim yine de olmuyor.
[doublepost=1519471194][/doublepost]Gerçekten çok ilginç. MiFlash ile tekrar rom yükledim fakat sıkıntı hala devam ediyor. crome de bazı sitelere giriyor bazılarında Bağlantınız gizli değil hatası veriyor. Watsapp çalışırken twitter da internet çalışmıyor. Kafayı yemek üzereyim

Oyla:

OrhanTepedibi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ORHAN
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Hocam ayni sorun bende de mevcut mobil veriyi actigimda resim download etmiyor whatsapp da mesajlar cok gec gidiyor chrome sayfa sonuclarini listeliyor ama siteye girmeye calistigimda bir aga baglan hatasi aliyorum

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Belki konu ile doğrudan ilgili olmayabilir ama ,

Oyla:

funlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi Note3
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü. Allahın belası vodafone hiç haberim yok ve benim bilgim dışında. Hattıma güvenli internet diye saçma sapan bir şey eklemiş. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bunu kaldırdıklarında hat normale döndü. Saatlerce uğraşmam boşunaymış yani.

Oyla:

OrhanTepedibi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ORHAN
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Valla kac gundur ugrasiyordum siz acmasaydiniz konu basligini ben acicaktm bende vodofone kullanicisym ve bende de guvenli int vardi simdi onu kapattm bende de sorun cozuldu tesekkurler

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Ben de buna benzer bir konu açmıştım bir iki hafta önce. Türkcell de aynı şekilde güvenli aile internet paketi tanımlanmış hemde uzun zamandır. Ben onay vermediğim halde.??? Sonra iptal ettiler normale döndü . Ama öncesinde bu sorunu tespit etmek için epey zamanım ve param gitti. Demekki vodafone de böyle bir paket tanımlamış. Belkide isteğimiz dışında extra ücret alabilmek için tanımlanan daha bilmediğimiz neler çıkacak. Vatandaşın sesi çıkmıyorsa inceden inceden faturayı şişirme politikası...

Oyla:

Citil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Denedim hocam değiştirdim ayarları ama yine aynı.
[doublepost=1519460910,1519460863][/doublepost]

Hayır hocam yüklemedim hiçbirşey. Telefonu fabrika ayarlarına dönderdim yine de olmuyor.
[doublepost=1519471194][/doublepost]Gerçekten çok ilginç. MiFlash ile tekrar rom yükledim fakat sıkıntı hala devam ediyor. crome de bazı sitelere giriyor bazılarında Bağlantınız gizli değil hatası veriyor. Watsapp çalışırken twitter da internet çalışmıyor. Kafayı yemek üzereyim

Hattınızın online işlemlerden GPRS ayarı açık değilse telefon internete bağlanmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobil veri kullanamazsınız

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt