- Adım
- ESR
- Cihazım
- Mi9 T Pro 6/128
- Konular
- 2
Arkadaşlar bir gerçek var ki kaliteyi ucuza alamazsınız, vodafone ve Telekom paketleri uygun fakat kapsama ve hız problemleri var, turkcell de fiyatlar yüksek ama kapsama ve hız problemi hiç yaşamadım. Bulunduğum yerde vodafone yanlızca band 8 den yayın yapıyor ve 3G/4G alabildiğim maksimum hız 1 mbps, aynı konumdan turkcellden 190 telekomdan 30mbps hız alabiliyorum.
Kaliteyi ucuza alabileceğini kim düşünebilir ki düşüneni hata eder zaten. Turkcell'in zira bununla ilgili bir problemi yok müşteri hizmetleri tamamen boşlamış durumda yalan yanlış bilgiler havada dönüyor düzeltme çabasınada girmediler paket hakkım olan sineme kanallarına ayrıca para istiyor şimdi tamamen tercih meselesi bunlar Vodafone da bölgemde fena değerler almıyordum aslında 50 Mbps download 35 Mbps Upload gibi değerlerim vardı iyi kötü yetiyordu 4.5g de de pek sıkıntı yaşamıyordum o ara Turkcell'in 26 liralık bir paketine geçtim hoş ondan da çok memnun kalmıştım derken paket fiyatım ayda 80 lirayı dahi buldu. İçindeki şu birtakım 3 maymuncukları çözse iyi aslında o zamana kadar biraz seyahet yapalım bizde tabiki bundan sonra pekte faturalı seçmem gibi memnunsan devam edeceksin aslında bu bilgi kirliliği açısından pek memnun değilim sonuçta oyuncak değil bu işler ay sonu benim cepten çıkacak para e istediğim hizmet var diyorsun oda çıkmıyor buda alenen müşteriyi aptal yerine koymak oluyor gerçi hepsi öyle kıyaslama yapmak pek mümkün değil. Şu bilgi kirliliği dışında pekte sıkıntım yok ha böyle bir durum yaşanmış düzeltelim de yok. E dahada utanmadan memnunmusunuz uzatalımmı yada yeni paket önerelimmi deyip arayıncada mevcut paketten daha berbat bir paketle gelirsen o zaman eyvallah deriz.