Sohbet MNG Kargo Mağduriyetim

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam diğer üyelerin yazdığı gibi şube kaynaklı bir sorun.

Bizim buradaki MNG çalışanları da tam bir kanser. Daha önce siparişimde ben de sorun yaşamıştım. Kargo takibini yanlış yazmışlardı.
2 gün boyunca kargoyla uğraşmaktan cepporttan bile soğumuştum.
Ben anladım ki MNG ile çalışılmaz.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam diğer üyelerin yazdığı gibi şube kaynaklı bir sorun.

Bizim buradaki MNG çalışanları da tam bir kanser. Daha önce siparişimde ben de sorun yaşamıştım. Kargo takibini yanlış yazmışlardı.
2 gün boyunca kargoyla uğraşmaktan cepporttan bile soğumuştum.
Ben anladım ki MNG ile çalışılmaz.
Kesinlikle hocam. Artık bu konu üzerine bişey söylemek istemiyorum. Söyleyeceğim tek şey, yaptıklarının çok büyük ayıp olduğu. Bi kere işin içinde YALAN var.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
cantara hocam. Hatırlatmamı istemiştiniz. Uykusuzum valla hocam bi lavaboya kalktım, yatmadan 2 dakika haber vereyim öyle yatayım dedim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam. Hatırlatmamı istemiştiniz. Uykusuzum valla hocam bi lavaboya kalktım, yatmadan 2 dakika haber vereyim öyle yatayım dedim.

Günaydın hocam :) Hallediyorum.

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
1.) MNG kargo en pahalı kargo şirketlerinden biri.
2.) Bildiğim kadarıyla Sürat Kargo en ucuz kargo şirketi.
3.) Satıcılar genelde MNG Kargo tercih etmezler çünkü daha fazla ödemek istemezler.
4.) "Geldik, adresinizde sizi bulamadık" notu yaygın olarak tercih edilen bir yöntem.
5.) Çalışanları eşek gibi çalıştırıp, düşük ücret veriyorlar.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Kargo şirketlerinin böyle arabesk uygulama alışkanlıklarını besleyen nedenler var.
Çünkü, bizim insanımızın hizmet sektörleriyle olan ilişkilerinde de sorunlar bulunmaktadır.
Örneğin, şirket görevlisinin görevi gereği yaptığı bir iş için ona illa ki küçükte olsa rüşvet vermemiz gibi.

Eğer şikayet ve memnuniyet veya olumsuzluk anlamındaki düşüncelerimizle ilgili geri dönüş mekanizmasını tam olarak çalıştırabilsek mutlaka düzelmeler olacaktır.

Eğer bir şirkete verdiği hizmetin olumsuz durumlarını bildirebiliyor isek, memnun kalınacak hizmetinden dolayı teşekkür de etmeliyiz.
O zaman da profesyonel davranışı ilke eden şirketler öne çıkacak, diğerleri batacaktır.
Hiç bir şirket batmayı göze alamaz.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Kargo şirketlerinin böyle arabesk uygulama alışkanlıklarını besleyen nedenler var.
Çünkü, bizim insanımızın hizmet sektörleriyle olan ilişkilerinde de sorunlar bulunmaktadır.
Örneğin, şirket görevlisinin görevi gereği yaptığı bir iş için ona illa ki küçükte olsa rüşvet vermemiz gibi.

Eğer şikayet ve memnuniyet veya olumsuzluk anlamındaki düşüncelerimizle ilgili geri dönüş mekanizmasını tam olarak çalıştırabilsek mutlaka düzelmeler olacaktır.

Eğer bir şirkete verdiği hizmetin olumsuz durumlarını bildirebiliyor isek, memnun kalınacak hizmetinden dolayı teşekkür de etmeliyiz.
O zaman da profesyonel davranışı ilke eden şirketler öne çıkacak, diğerleri batacaktır.
Hiç bir şirket batmayı göze alamaz.
Hocam işte o batma korkusu gerekiyor. O korkuyla ancak yola gelirler.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bütün şirketleri kullanım mağdur olmadıgim tek kargo sürat idi. Diğerlerinin işine gelmiyor kapıya uğramadan geri dönüyorlardı sonra gelin alın bide parasını ödediğimiz kargonun ayağına gidiyoruz. Sürat ile hiç sıkıntı yaşamadım ne alırsam alayım diğer gün öğlen kapımda oluyor

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Çalıştığım için ofise mecburen uğruyorlar. Aras Kargo bir defasında kargomu kaybetti, elektronik sigara için likit almıştım. Bir defasında aynı ilçe içinde bir noktadan diğer bir noktaya 3 gün sonra teslimat yaptı.

Üst Alt