Anket Ml 5 vs MI 5S

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
Hocam tercihe bağlı mi5'e fazlaca güncelleme gelir yazılımsal olarak bol bol destek alır vs vs mi5s ise donanımsal olarak biraz daha iyi diye biliyorum yanlışım olmasın bide kalite farkı elbetteki var. Mi5s'e bir tane güncelleme gelir o güncelleme patlayana kadar beklenir sonra yenisi gelir beta sürümleri de böyle stabil sürümleri de böyle neyse lafı uzatmaya gerek yok android ile uğraşacak sürekli yazılım bilmem ne ile uğraşmak istiyorsan mi5 kalite stabilizite ve standart birşey arıyorsan mi5s al derim nacizane fikrim

filfiloko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Hocam tercihe bağlı mi5'e fazlaca güncelleme gelir yazılımsal olarak bol bol destek alır vs vs mi5s ise donanımsal olarak biraz daha iyi diye biliyorum yanlışım olmasın bide kalite farkı elbetteki var. Mi5s'e bir tane güncelleme gelir o güncelleme patlayana kadar beklenir sonra yenisi gelir beta sürümleri de böyle stabil sürümleri de böyle neyse lafı uzatmaya gerek yok android ile uğraşacak sürekli yazılım bilmem ne ile uğraşmak istiyorsan mi5 kalite stabilizite ve standart birşey arıyorsan mi5s al derim nacizane fikrim
Aynen hocama katılıyorum çok sık güncelleme alması bir ölçü değildir ki. Önemli olan stabil ve sorunsuz kararlı global romların gelmesi.
Benim farkettiğim mi 5s e gelen romlar daha özenli. Heralde mi 5 de deneyip sorunları düzeltip mi 5s e gönderiyorlar ;) bu sadece bir tahmin.

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Mi5 ve Mi5s e bence eşit sayıda güncelleme gelir. Sadece zamanları farklı olur.

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
Aynen hocama katılıyorum çok sık güncelleme alması bir ölçü değildir ki. Önemli olan stabil ve sorunsuz kararlı global romların gelmesi.
Benim farkettiğim mi 5s e gelen romlar daha özenli. Heralde mi 5 de deneyip sorunları düzeltip mi 5s e gönderiyorlar ;) bu sadece bir tahmin.
Deneme tabiri yanlış olur sadece şunun gibi düşünün s8 ile s8plus gibi düşünün içinde ufak tefek farklılık vardır ama serinin asıl modeli şu olduğu için ilk olarak ona yönelik çalışma yapılır her zaman bu böyledir. Ayrıca güncelleme benim için çok önemli 3. Parti çalışmalar romlar benim için çok önemli olduğu için ben onu baz aldım bunlar zaten önemli değilse istediğin telefonu alabilirsin ama şöyle bir durum var telefon ne kadar çok kullanılıyorsa o kadar çok da içine yardım yapılıyor forumda ki sadece bu forumu baz almak da doğru olmaz bir çok yerde mi5 için bir çok konuda detaylı yardim alabilirken mi5s için exculisive bir sorunda daha çok araştırma yapman gerekecektir. Bunları ben baz aldım

Üst Alt