iyi hadi öyle olsun yinede orta yolu bulalım biraz daha indirim yaptaben diyim 70 sende 20 )
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet haklisin ama mi5s ben kullandigim sure boyunca dokunmatik sorunu vardi algilamada ,suan mi6 kullaniyorum is icin silikon eldiven kullanan biriyim onda bile algiliyor ,demem oki arkadas mi5s mi mi6 arasinda kaldigi icin boyle bir yordum yaptmiyi hadi öyle olsun yinede orta yolu bulalım biraz daha indirim yapta
demek istediğimiz olay böyle bir kronik sorunu yok bu cihazın fakat elektronik işi olabilirmi olabilir tabiki kimse olmasını istemez sonuçta para veriyor insanlar. bana göre 1200tl bandında bu piyasada alınabilecek en iyi cihaz. mesela arkadaşıma da mi5 getirdik cihazı elime aldım resmen oyuncak gibi hafif elden kayıyor kırılacak hissi veriyor ama 5s gerçekten sağlamlık ve güven hissi veriyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 gündür mi 5s koyu gri kullanıyorum gerçekten premium bir telefon. çok kaliteli bir tasarımı var. mi 5 hiç kullanmadım görmedim ama imkan varsa kesinlikle mi 5s alınır. ki ben hayatımda xiaomi marka telefon görmeden sipariş geçtim. bundan önceki telefonlarım sony ve htc idi. çinliler beni çok şaşırttı. xiaomi hem arayüz hem tasarım olarak çok iyiymiş.mİ5 kullanıyorum bir arkadaşa zorla mi5s siyah renk aldırdım cihazı elime alınca
tasarım, el tutuşu,sağlamlık ve kalite hissine hayran kaldım mi5 imden soğudum
kesinlikle mi5s diyorum
Parmak izi okuyucusu mi5s de daha iyi diye biliyordumYani hocam kısaca özetlemek gerekirse
Mi 5 in artıları
# Ois desteği (optik imaj sabitleme) ki gece çekimi ve hareketli nesne çekerken işe yarar
# Kızılötesi IR LED çok özellikli bir şey
# Güncelleme desteği yani foruma bakarsanız herkes mi5s in yetim olduğunu söyler
# Parmak izi okuyucu ki mi 5s ten daha iyi tartışmasız
Mi 5s in artıları
# Kasa Metal (bu bir artı denebilir ama tasarım bence anten çizgileri dolayısı ile iyi değil)
# Amoled ekran siyahlar daha siyah
Gerisi size kalmış
Parmak izi okuyucusu mi5s de daha iyi diye biliyordum
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi5 s in ekranı amoled degil hocam lcd bilginiz olsunYani hocam kısaca özetlemek gerekirse
Mi 5 in artıları
# Ois desteği (optik imaj sabitleme) ki gece çekimi ve hareketli nesne çekerken işe yarar
# Kızılötesi IR LED çok özellikli bir şey
# Güncelleme desteği yani foruma bakarsanız herkes mi5s in yetim olduğunu söyler
# Parmak izi okuyucu ki mi 5s ten daha iyi tartışmasız
Mi 5s in artıları
# Kasa Metal (bu bir artı denebilir ama tasarım bence anten çizgileri dolayısı ile iyi değil)
# Amoled ekran siyahlar daha siyah
Gerisi size kalmış
Ne farkediyor hocam ?mi5 s in ekranı amoled degil hocam lcd bilginiz olsun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi