Yardım Mix 2 sar değeri

Güngör Görmez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Güngör
Cihazım
Mİ MİX 2S
Konular
2
arkadaşlar herkese merhabalar.sar değerleri xiaomi gurubunda çok yüksek diyorlar bende mix2s eşimde mix2 var.özellikle mix2 nin sar değerinin çok yüksek olduğu söyleniyor.bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda..

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.341
Hocam standart limitlerin altında olmasa bu cihazlar avrupa genelinde satılamaz ülkemizde hiç satılamaz. Çünkü ülkemize gelen her cihaz BTK tarafından RF testlerine sokuluyor. Geçer not almaz ise satışına izin verilmiyor.

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
arkadaşlar herkese merhabalar.sar değerleri xiaomi gurubunda çok yüksek diyorlar bende mix2s eşimde mix2 var.özellikle mix2 nin sar değerinin çok yüksek olduğu söyleniyor.bu konu hakkında bilgisi olan varmı aranızda..
Elektronik cihazlar da radyoaktif madde gibilerdir, gümrüklerden radyoaktif madde geçirilmez fakat elektronik cihazlar içinse radyo frekans üst limiti vardır, bu değere uygun olmayan cihazlar ise gümrükten geçirilmez. Mix 2 için şunu söyleyebilirim emin olun ki bir iphone 6 cihazdan daha az rf oranina sahip.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Herkesin ağzında aynı laf var; Xiaomi'nin telefonlarının SAR değerleri çok yüksek diyorlar. Kim diyor neye göre diyor? Kimsenin sorguladığı yok, Buyrun resmi bir araştırma: Aralık 2017 itibariyle mevcut cihazlar arasındaki SAR değerleri:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

AhmetCan 20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Xiaomimimix2
Konular
6
Herkesin ağzında aynı laf var; Xiaomi'nin telefonlarının SAR değerleri çok yüksek diyorlar. Kim diyor neye göre diyor? Kimsenin sorguladığı yok, Buyrun resmi bir araştırma: Aralık 2017 itibariyle mevcut cihazlar arasındaki SAR değerleri:

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Xiaomi telefonların çoğunda iki sim kart girişi var ve bu verilen değerler olabilecek en yüksek değerler çift sim kart nfs wi-fi vs. 2. sim kartı kullanmadığınızda %30 oranında sar değerinde düşmeler yaşanıyor bu yüzden korkmanıza gerek yok bu iphone nun değerleri tek sim kartlı ve nfs siz değerler.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Yukarıda belirtilmiş, belli sınırlar var ve bu sınırı geçen modeller satılamaz.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Bu konuya örnek ve ibret teşkil edecek bir görsel ekleyeyim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuları çok zorlayanlar, inek sütü yerine , bebek maması verin diyen uzmanlara kadar gidiyor. Tabi bebek mamalarından melamin çıkmadan önce miydi... Neyse...
Dünyanın en büyük ilk 10 şirketi teknoloji kaynaklı ve bunun başında mobil sistemler varken, ne demelerini bekliyorsunuz.cep telefonu gastriti önler mi diyecekler. Sar değerinin bu kadar radyo dalgasının olduğu alanda hiç önemi yok, avm lerde fazla gezmeyin. Azcık parkta çıplak ayak yürüyün.

Son düzenleme:
Oyla:

Xiaomi Sapığı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Mi Mix
Konular
1

Sar değeri cihaz vücudunuza ne kadar fazla temas ederse etkisi de o derece artar.

Eger cok buyuk bir supheniz varsa sar degerinin en buyuk riski telefonu konusmak icin kulaginiza dayadiginiz andir.
Kablolu bir kulaklik kullanarak telefondan magruz kalacaginiz sar degeri oranini fazlasiyla dusurebilirsiniz.

Ayrica unutmayin sar olayina sadece kendi cihaziniz yuzunden maruz kalmazsaniz. O an sizinle ayni odada olan kisilerin telefonlari, evinizde yan dairede oturan kisinin telefonu, baz istanyonundan yayilan (belki de yani basinizdaki binada bile olabilir) radrasyon da bunlara dahildir.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar sar değeri insana zarar verebilecek bir değer değildir. Cihazın yaydığı frekans dalgasının değeridir. Aynı zamanda baz istasyonları, mikrodalga fırınlar tv kumandaları da bu değere sahiptir.

Bir radyoaktif madde olan uranyum hücrenin genetiğini değiştirebilir. Sar değeri şse bunu imkanı yok yapamaz, yapsa idi çevremizde binlerce telefon, binlerce baz istasyonu olduğundan hepimiz birer mutanta dönüşmüştük :)

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Zaman zaman kamuoyunda cep telefonlarının SAR değerlerine dikkat çeken yazılar çıkar.
Bunların kimileri maksatlıdır, kimileri de bilgilendirme amaçlıdır.
Oysa zararlı ışın yayan sadece cep telefonları değildir.

Bunlardan çoğunun SAR değeri cep telefonundan daha fazladır.

Evlerimizde bulunan elektromanyetik radyasyon yayan aletler-cihazlar

Oyla:
Üst Alt