Rom miupro 7.11.9 mi cihaz kilitledi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Recovery üzerinden rom yüklemekle kilidin kapanması ilginç miui pro roma cihazı kilitle leme özelliği mi eklediler acaba tam emin olmak için çin romu indirip mi flash ile fastboot denemek lazım aslında :)
alçak adamlar pusu kurmuş bize :D şuan başka rom kuramam anadıgım kadarıyla aynı romu cache dalvik cache yaparak kuabilir miyim acaba o var :D bir de şöyle bir yol varmış galiba anlamadım ingilizce :D

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
alçak adamlar pusu kurmuş bize :D şuan başka rom kuramam anadıgım kadarıyla aynı romu cache dalvik cache yaparak kuabilir miyim acaba o var :D bir de şöyle bir yol varmış galiba anlamadım ingilizce :D
Bootloader kilidi gerçekten aktif olduysa kurulmaz hocam rom. :)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Skorpi hocam cihaz kilitliymiş ya adamlar resmen pusu atmış son güncellemede yükleyen yanar bence
[doublepost=1510672133,1510672080][/doublepost]
Bootloader kilidi gerçekten aktif olduysa kurulmaz hocam rom. :)
şuan gerçekten aktif oldu boşa rom kurarken bide telefonu yemeyeyim zaten anlamıyorum bu işlerden twrp öğrenmiştim anca nerden yükledim ya
[doublepost=1510672310][/doublepost]Lopus usta peki twrpye nasıl girebiliyorum ya işlem yapmadım ama giriliyor yani

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Skorpi hocam cihaz kilitliymiş ya adamlar resmen pusu atmış son güncellemede yükleyen yanar bence
[doublepost=1510672133,1510672080][/doublepost]
şuan gerçekten aktif oldu boşa rom kurarken bide telefonu yemeyeyim zaten anlamıyorum bu işlerden twrp öğrenmiştim anca nerden yükledim ya
[doublepost=1510672310][/doublepost]Lopus usta peki twrpye nasıl girebiliyorum ya işlem yapmadım ama giriliyor yani
Cihaz kapalıyken Ses açma ve güç tuşuna basın hocam.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Cihaz kapalıyken Ses açma ve güç tuşuna basın hocam.
twrpye giriyor sorun yok ama wipe install felan işlemleri yapmadım yani
[doublepost=1510673679,1510672586][/doublepost]var mı beni bu hengameden kurtaracak bir babayiğit :D kaldı beta romda D:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
[doublepost=1510673679,1510672586][/doublepost]var mı beni bu hengameden kurtaracak bir babayiğit :D kaldı beta romda D:
Bootloader kilidini tekrar mi unlock ile açacaksınız. :)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bootloader kilidini tekrar mi unlock ile açacaksınız. :)[/QUOTE
o işlem nasıl yapılıyor detaylı anlatım var mı forumda hocam link atabilir misin googla yazdımda ingilizce olan forumlar çıktı

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın Zenex üstadımızın verdiği bilgiye dayanarak...4c nin eski romlarında bl kilidi yok, kilidi açmak için eski romu edl den kuruyoruz ve kilit kalkıyor ardından twrp ve eu rom atıyoruz kilitleniyor ama sorunsuz çalışıyor cihaz.Siz bu durumda rahatlıkla yani BL kilidini açmadan, bu hafta sonu yeni güncellemeyi TWRP den sorunsuz yükleyebilirsiniz, eğer TWRP silinmezse....silinecek olursa da o zaman da BL Kilidinizi açmanız gerekecektir....yani endişeye mahal yok

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Sayın Zenex üstadımızın verdiği bilgiye dayanarak...4c nin eski romlarında bl kilidi yok, kilidi açmak için eski romu edl den kuruyoruz ve kilit kalkıyor ardından twrp ve eu rom atıyoruz kilitleniyor ama sorunsuz çalışıyor cihaz.Siz bu durumda rahatlıkla yani BL kilidini açmadan, bu hafta sonu yeni güncellemeyi TWRP den sorunsuz yükleyebilirsiniz, eğer TWRP silinmezse.....O zaman da BL Kilidinizi açmanız gerekecektir....

yaklaşık 1 sene öne anlattıgınız yöntemle biri açtı kilidi twrp yükleyip bana verdi telefonu o zamandır custom rom kuruyorum sorun yaşamadım. hala öyle mi acaba? rom kurarken brick felan olabilir mi telefon korkuyorum ondan

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
yaklaşık 1 sene öne anlattıgınız yöntemle biri açtı kilidi twrp yükleyip bana verdi telefonu o zamandır custom rom kuruyorum sorun yaşamadım. hala öyle mi acaba? rom kurarken brick felan olabilir mi telefon korkuyorum ondan
TWRP 1 seneden bu yana silinmedi ise, sorun yok....aynen bu şekilde devam....cihazınızın ve romunuzun keyfini çıkarın ve endişelenmeyi bırakın ve her hafta istediğiniz romu yüklemeye devam edin....iyi forumlar

Üst Alt