Sohbet Miuitürkiye.net nereye koşuyor?

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Aramasını bilene her yer kolay hocam :)
Hocam daha konu başlığını yazmaktan aciz bir kitlemiz var başlık acil yardım ne istiyor bir kilo elma :) bu kitle nerede olursa olsun armut piş ağzıma düş mantığı ile gider bir faydaları olmaz kimseye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar kayıt olup uğraşamayıda istemiyorlar zor geliyor, hemen aratayım çözümü bulayım bitsin gitsin mantığında çoğu kişi ayrıca arada muhabbet etmekte insana iyi geliyor mesela işten gelmişim kafa dengi bir forum üyesi bunun için ayrılan bir yerde sohbet ederim yeri gelir üyelere yardımcı olurum vs.. vs.. ama iş güç insanların tercihi felan derken forum kültürü kalmadı sadece bilgi al-çık belki hiç uğrama..
işte forumun mantığı yardımlaşmadır bunu bilmeyen bier kitle işte.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Rom kısıtlamaları da bence forumun canlılığını aldı götürdü...
Rom-root olayı azalınca, çoğu kullanıcı uğramaz oldu artık bilgi alışverişine.
Nacizane tespitim bu.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hocam daha konu başlığını yazmaktan aciz bir kitlemiz var başlık acil yardım ne istiyor bir kilo elma :) bu kitle nerede olursa olsun armut piş ağzıma düş mantığı ile gider bir faydaları olmaz kimseye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işte forumun mantığı yardımlaşmadır bunu bilmeyen bier kitle işte.

Maalesef..

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Pek çok sebebi var bu durumun aslında, devir biraz değişti. Sadece bizim forumumuz ile ilgili bir durum da değil bu, genel olarak forum kültürü etkisini kaybediyor.

Reddit, Telegram vs. gibi alternatifler bu sıralar daha revaçta. İnsanlar birbirleri ile anlık iletişim kurmak istiyor.

Diğer taraftan yardımseverlik söz konusu olunca genel kitle hep alma niyetinde. Açılan konuların %90'ında konu sahibi yardımını alıp çıkıyor ve bir daha yardıma ihtiyacı olana kadar dönmüyor birde üzerine kendilerine cevap yazilmayinca sitem ediyorlar. Ancak forumlar bu şekilde işlemez bildiğiniz üzere. Ne ekersen onu biçersin durumu söz konusu.

Şahsen en aktif olduğum dönem Mi 9T kullandığım dönemdi, cihazın çok kullanıcısı vardı ve kategoriye girdiğim her konuya onlarca mesaj gelirdi. Şimdi durum değişti, o kadar çok cihaz modeli var ki aynı cihazı kullanan insan sayısı oldukça az. Az olunca o cihaz ile ilgili açılan konularda fazla ilgi görmüyor. Şuan kullandığım Redmi K60 ile ilgili açtığım konulara baktığınızda bu durumu çok net bir şekilde anlayabilirsiniz.

400 binlere ulaşan üye sayımız olsa da bu üyelerin büyük bir çoğunluğu yardımını alıp giden kullanıcılardan oluşuyor maalesef.

Görünen köy kılavuz istemiyor tabii, en başta da dediğim gibi forum kültürü etkisini kaybediyor yavaş yavaş umalım da bu şekilde devam etmesin, burada güzel dostluklar edindik bir çoğumuz. Binlerce cihazı tuğla olmaktan kurtardık birlikte, insanların sorunlarını çözdük yeri geldi sohbet ettik muhabbetin dibine vurduk. Geceden Word'de konu yazıp sabah olsunda foruma yazayım diye beklediğim günler oldu 😄

Hepimizin elbet hatalari da olmuştur tâbi insaniz sonuçta. Güzel zamanlar geçti umarım daha güzel zamanlarda görürüz.

Haydranoid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Note 11r
Konular
1
Uygulama güzel ama söylede bir sorun var. Xioami Redmi note 8 le xioamiyle tanıştım.Feedback çok hızlı dönüş oluyordu. Şimdi bootloader lazım oldu. Kilitli xioami işleri zorlaştırıyor. Daha basit uygulamalar yüklemeleri gerekirken herşey zorlaşiyor. Bootloaderi 2 haftaya çıkarmışım olayı çözene kadar böyle oldu. Açılırımı bilmiyorum. Yani tüketicinin kendi tamir hakkı olması lazım. Kendileri korunursun tüketici zarar ediyor bazı durumlarda. İmei direnç falan xioamiyle alakası yokta boot loader saçmalığı nedir birde hyperos çıktı. Hiçbiryer yapamadım nerede benim kendi tamir hakkım. Avrupa’da bunlar var. Ben beklemek zorunda değilim. Çok az bileğiyle birçok telefona rom attım. Samsung monteler s3 miniler ama bu olay çok sakıncalı. Bl açılmasının kimseye bi zararı yok. Forum iyi ama içerik az. Detay ve sonrası çok az.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
293
Sevgili Koçara hocam, yazdıklarınızın neredeyse tamamına yakın kısmına ve diğer değerli hocalarıma katılıyorum, maalesef forum böyle bir şey, çok kişi sıkılmaya başladı artık hep aynı şeyleri okumaktan, ben de bunlara dahilim, yüksek makamlardan emeklilik talebinde bulundum ama reddedildi, havalar biraz daha serinlesin, daha rahat takılırız foruma İnşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bilgisi olmayan insan nasıl yardımcı olacak😟

Bilgisi olmayan insan değil, forum kurallarına okumadan konu açmaya çalışan insanlar için yazmıştım ben. Sonuçta bizde buraya kayıt olduğumuzda bu konularda bilgimiz yoktu. Eğer benim yazdıklarıma binaen yazdı iseniz..

Merkez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
Bilgisi olmayan insan değil, forum kurallarına okumadan konu açmaya çalışan insanlar için yazmıştım ben. Sonuçta bizde buraya kayıt olduğumuzda bu konularda bilgimiz yoktu. Eğer benim yazdıklarıma binaen yazdı iseniz..
Doğru haklısınız ama illaki acemilik oluyor

Üst Alt