Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam bu cihaza kurulamaz yazıyordu play store da miui uygulamaları da evet standart hocam fakat ufak farklılıklar var. Mesela galeri uygulamasında normalde galeriye ilk girdiğiniz de sadece kamera ile çekilenleri gösterirken bu romda tümünü gösteriyor aşağıdan kamerayı seçmek gerekiyor her girdiğimde de onu yapmak istemedim çünkü eskisine alıştım. Dosya yöneticisinde de normalde diğer sürümlerde direk klasörleri gösterirken bunda yeni yüklenen uygulamaları gösteriyordu
Hocam uygulamaları güncelleyerek vs. cozebilirdiniz bu sorunu da ben kullandığım bütün romlarda bahsettiğiniz uygulamalar hep böyleydi. Ayrıca bahsettiğim şekilde cihazı kaydettirdiginizde uygulamalar gözüküyor mesela Netflix bende var. Neyse ya siz zaten beğendiğiniz bir rom bulmuşsunuz neden romu savunuyorum ki
Hocam uygulamaları güncelleyerek vs. cozebilirdiniz bu sorunu da ben kullandığım bütün romlarda bahsettiğiniz uygulamalar hep böyleydi. Ayrıca bahsettiğim şekilde cihazı kaydettirdiginizde uygulamalar gözüküyor mesela Netflix bende var. Neyse ya siz zaten beğendiğiniz bir rom bulmuşsunuz neden romu savunuyorum ki
Ancak doğruyu söylemek gerekirse Miui 13 roma gerek yok. Çünkü değişen önemli bir şey yok. Port rom olduğu için çok stabil değil miui 13 romlar. Onun yerine Miuimix 12.5.2 Romunu kullanın, pil performansı muazzam, oyun performansı muazzam. Miui 13'ün tek farkı yeni kontrol merkezi onun için bu çileye girmeye değer mi siz bilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim o romda memnun kalmadığım tek bir nokta yoktu hocam, oyun performansı da çok iyiydi. Tabi bunları derken bunun bir port rom olduğunu atlamamakta fayda var, port romlar hiçbir zaman normal romlar kadar stabil olamaz. Eğer stabil bir miui istiyorsanız, şarj performansı olsun oyun performansı olsun hızlı olsun diyorsanız Miuimix 12.5.2'yi kullanabilirsiniz. İki haftadır kullanıyorum tam bir şaheser.