Kurulumu yaptım lakin romu pek beğenmedim. Android 10 dan geçtim hız olarak daha hantal kaldı.
Bende öyle bir durum olmadı. Magisk sürümünüzle alakalıdır belkiMagisk flashladiktan sonra telefon yeniden baslayinca magisk siliyor otomatik
Magisk kac kullaniyorsunnsenBende öyle bir durum olmadı. Magisk sürümünüzle alakalıdır belki
Bunu kullanabilirsiniz, bende aynıahtayı yaptım çünkü.Kurmayı denediğiniz magisk android 12 ile uyumlu değil.Magisk kac kullaniyorsunnsen
Ben 23surum kurmustumBunu kullanabilirsiniz, bende aynıahtayı yaptım çünkü.Kurmayı denediğiniz magisk android 12 ile uyumlu değil.
evet hocam yüklü şuan telefonda, xiaomi eu'nun romunu da kurdum denedim bu gün içinde. Magisk ikisinde de çalışıyor. Ancak bu romda sim kart ayarlarına giremediğimden ve dolayısı ile vowifi açamadığım için romu silmek zorunda kaldım. Simkart akarlarına girmeye çalışınca uygulama kapanıyor, geliştirici notlarında da zaten hataya yer verilmiş. İleride çözülürse belki tekrardan denerim. Onun dışında sorun da görmedim romdaBen 23surum kurmustum
Suan kullaniyormusun hala peki rom
Anladim ben sunu anlamadim bizim cihaza gore duzgun rom yom eu romdan baskaevet hocam yüklü şuan telefonda, xiaomi eu'nun romunu da kurdum denedim bu gün içinde. Magisk ikisinde de çalışıyor. Ancak bu romda sim kart ayarlarına giremediğimden ve dolayısı ile vowifi açamadığım için romu silmek zorunda kaldım. Simkart akarlarına girmeye çalışınca uygulama kapanıyor, geliştirici notlarında da zaten hataya yer verilmiş. İleride çözülürse belki tekrardan denerim. Onun dışında sorun da görmedim romda
Şuan en iyi ve stabil rom denediklerim arasında 12.5 eu romdu. Bu romda bazı ufak hatalar vardı şimdi xiaomi eunun miui 13'ünü yükledim onda da ön kameraya geçince uygulamadan atıyor. İki romda şahsi fikrimde kullanılacak durumda değil. Şuan ya 12.5'e geri dönceğim ya da bir AOSP rom deneyeceğim gibi.Anladim ben sunu anlamadim bizim cihaza gore duzgun rom yom eu romdan baska