Ödeme yapan birisi romu indirsin öm ilede dağıtsın.

Ne para basıyorsunuz.
Cidden para verip alacak kadar (hadi yıllık filan olsa neyse birde aylık) ne varki bu romda.
Türkiyede böyle bir çalışma yapsak düşünemiyorm olacakları. Adamı döverler vallahi. En ufak bir yerini beğenmese tüketici hakem heyetine verir, hızını alamayıp maliyeye ve btk ya şikayet eder. Tahminim üç beş bir araya gelip rom yapımcılarından birini bulup ağzını yüzünü dağıtır.

Forumdan edecekleri hakaretleri saymıyorum bile.
Şimdi özeleştiri yapacağım darılmaca yok.
Ama ruslar yapınca kuzu kuzu sıraya girer kaç para diyorsa çat diye yatırır, "lan şu ödeme yönteminizi değiştirin öptürmeyin paypalınızı" demez ödeme için binbir yöntem araştırır, soru bile sormaya çekinir (hele ingilizce soru sorun bakayım paranı alıp anında kapının önüne korlar adamı, rusça yazacaksın).
Merak etmeyin imtikamınızı alıyorum. Miui ile çalışmayan bir program yüzünden rus geliştiricinin ümüğünü sıktım gık diyemedi. Hergün bir email ile azarlıyorum en sonunda "abi sen logcat gönder ben düzeltecem valla" dedi. Dedim ingilizce yazmayacaksın bana türkçe cevap ver. Tamam abi kursuna gidecem dedi.
Bunun içindirki bizde doğru dürüst geliştirici yetişmez, yetişenide bir şey yapmaz. Çünkü pişman ederiz. Maddi destek zaten vermeyiz evel allah. (foruma neden destek olmadın duyar kasıyorsun birde şeklinde gelmesi muhtemel eleştirilere karşı şunu söyleyebilirim. Süre az miktar çok geldi.)
DİPNOT: Irkçılık yaptığım düşünülmesin. Harika rus geliştiricilerde var. Bir windows programı yapmış adam satın almak istedim bir yıllık lisans alacağım ama aynı sizin gibi ödeme güçlüğü çektim. Mail attım nasıl ödeyeyim ülkemizde paypall yok diye. 1 dakika sonra ömür boyu tam kullanım lisans gönderdi. Ülkenizden ödeme yapamıyorsanız suç bizim lisans hediyemiz olsun demiş.