- Adım
- Oguz
- Cihazım
- R.note 4x
- Meslek
- Market Aktivite Elemanı
- Konular
- 12
Miui 9 ile birlikte ram performansı eskiye nazaran biraz düştü yoğun kullanımda etkisini gösteriyor.Ram ile ilgili epic team ile birlikte çalışıyoruz sorun çözülürse gerekli yamaları yapacağız kendi romlarimizda...Ram kullanımı normal mi aşırı mıdır?
Stabilite veya bataryaya pek etkisi yok.
Ekranın solundaki üç çizgili kapasitif tuşa basılı tutarak araçlar dan seçebilirsiniz...Escobar1945 kardeşim romu yeni kurdum şimdilik memnunum fakat bunda witget nasıl atıyoruz mesela performans kısayolunu ana ekrana eklemek istiyorum?
Evet denedim hızlı ulaşım kısayollarında maalesef performans kısayolu yokEkranın solundaki üç çizgili kapasitif tuşa basılı tutarak araçlar dan seçebilirsiniz...
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Escobar arkadaşımız biraz alttan almış ama çok saygısızca ve sonunu düşünmeden bir mesaj yazmışsınız. Böyle yazan adama madem öyle seni tutan mı var derler. Elinizden geliyorsa oturur yaparsınız ve Escobar her hafta güncelleme vermiyor, ben veriyorum buyurun benim romu yükleyin diye konu açıp paylaşırsınız. Bundan gayrisi haset olur, kıskançlık olur. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der olur.Sevgili Escobar1945 kardeşim forumda yeni sürümü eskitti diğer telefon kullanıcıları maşallah arkadaşlar ertesi gün yayınlıyorlar ama sizde bir hareket yok devamını getirmiycekseniz başka bir arkadaşa devredin isterseniz yada dosyaları yayınlayın biz kendimiz yapalım saygılar...
Hocam, kesinlikle sizinle aynı fikirdeyimEscobar arkadaşımız biraz alttan almış ama çok saygısızca ve sonunu düşünmeden bir mesaj yazmışsınız. Böyle yazan adama madem öyle seni tutan mı var derler. Elinizden geliyorsa oturur yaparsınız ve Escobar her hafta güncelleme vermiyor, ben veriyorum buyurun benim romu yükleyin diye konu açıp paylaşırsınız. Bundan gayrisi haset olur, kıskançlık olur. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der olur.
Onun bir beklentisi yok yine de siz bilirsiniz ama bence bir özür hakediyor.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Aynen katılıyorum.Escobar arkadaşımız biraz alttan almış ama çok saygısızca ve sonunu düşünmeden bir mesaj yazmışsınız. Böyle yazan adama madem öyle seni tutan mı var derler. Elinizden geliyorsa oturur yaparsınız ve Escobar her hafta güncelleme vermiyor, ben veriyorum buyurun benim romu yükleyin diye konu açıp paylaşırsınız. Bundan gayrisi haset olur, kıskançlık olur. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der olur.
Onun bir beklentisi yok yine de siz bilirsiniz ama bence bir özür hakediyor.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk