Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam sizin emek verip bir şeyler yapacaksınız biz beklemeyecez öylemi :-x Beklerim tabi ne demek hocam. highfive~~ Buradan şunu anlıyorum, bu romda her versiyon için her model için ayrı TR dil eklemesi yapılıyor. :)

Şimdiden teşekkürler elinize sağlık, Allah razı olsun hocam. <3
buyrun hocam,yüklemeden önce yedek almayı unutmayın lütfen.Romu denedikten sonra sorun yoksa konu açıp paylaşabilirsiniz isterseniz.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Yok derken?..Şuan başka bir rom deniyorum hocam ama kayan bildirimler enson sorunsuz çalışıyordu... Yeni sürümü yükleyen arkadaşlar geri dönüş yaparlar bu konuda...
Birde hocam Mi5s kullanıyorum parmak izi sensörü çalışmamaya başladı kernel attım kernelden sonra böyle oldu nadirde olsa bazen algılıyor ama kaç tane rom denediysem çalışmadı custom recovery yada kernel atsam düzelirmi vede custom kernel nerden indire bilirim mi5s için ? Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz hocam çok uğraştım ama nasıl düzeleceğini bir türlü bulamadım birde hocam orijinal kernel nasıl yüklerim ?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Birde hocam Mi5s kullanıyorum parmak izi sensörü çalışmamaya başladı kernel attım kernelden sonra böyle oldu nadirde olsa bazen algılıyor ama kaç tane rom denediysem çalışmadı custom recovery yada kernel atsam düzelirmi vede custom kernel nerden indire bilirim mi5s için ? Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz hocam çok uğraştım ama nasıl düzeleceğini bir türlü bulamadım birde hocam orijinal kernel nasıl yüklerim ?

Hocam rom atınca kernel silinir ve romun kendi kerneli yüklenir... Temiz bir kurulum yapın, düzelmesi gerekiyor... Düzelmezse sorun kernel ile alakalı değildir...

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Hocam rom atınca kernel silinir ve romun kendi kerneli yüklenir... Temiz bir kurulum yapın, düzelmesi gerekiyor... Düzelmezse sorun kernel ile alakalı değildir...
Hocam defalarca mi flash ile temiz kurulum yaptım ama bir türlü düzelmedi hattaki çin stabil sürümünü bile denedim şuan miui 9 beta yükledim bundada ilk yüklediğimde parmak izi okuyucusunu hiç görmüyordu sonra güncelleme yaptım kendi uygulamasından ve şuan görüyor parmak izi okuyucusunu ama şimdide bazen görmüyor bazen görüyor yani hiç stabil deil ve sistemdede takılmalar oluyor yani bildiğiniz başka bir yöntem varmı hocam yani ne olmuş olabilir sistemsel bir sorun olduğu belli ama bir türlü çözemedim.

kemal6677

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Hocam defalarca mi flash ile temiz kurulum yaptım ama bir türlü düzelmedi hattaki çin stabil sürümünü bile denedim şuan miui 9 beta yükledim bundada ilk yüklediğimde parmak izi okuyucusunu hiç görmüyordu sonra güncelleme yaptım kendi uygulamasından ve şuan görüyor parmak izi okuyucusunu ama şimdide bazen görmüyor bazen görüyor yani hiç stabil deil ve sistemdede takılmalar oluyor yani bildiğiniz başka bir yöntem varmı hocam yani ne olmuş olabilir sistemsel bir sorun olduğu belli ama bir türlü çözemedim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]
MiuiMS_TR_7.10.26_ da aynen parmak izi sıkıntılıdı okuyo okumuyor stabil çalışmıyordu üzerine bu romu direk kurdum parmak izinde değişen hiç bişey olmadı bide yaklaşık 1 saat oldu sarj %31 di kurcalıyom halen %31 de batarya kalibrasyonu yapmam gerekecek galiba

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12

MiuiMS_TR_7.10.26_ da aynen parmak izi sıkıntılıdı okuyo okumuyor stabil çalışmıyordu üzerine bu romu direk kurdum parmak izinde değişen hiç bişey olmadı bide yaklaşık 1 saat oldu sarj %31 di kurcalıyom halen %31 de batarya kalibrasyonu yapmam gerekecek galiba[/QUOTE]Hocam sadece bu rom deilki lienega os kurdum,mokke rom kurdum,aosp exented rom kurdum miui pro kurdum çin romu kurdum beta kurdum her romu kurdum hiç birinde çalışmadı sadece custom romlarda mokke ile aosp exede ilk kurduğumda hiç parmak izi çalışmıyordu bende üstüne crazy aqua kernel v2 kurdum ondan sonra arada okumaya başladı ama ondada sıkıntılıydı benim tahminimce sıkıntı kernelde dün çok uğraştım çok araştırdım ama bir çözüm halen bulamadım ve bu durum cidden çok canımı sıkıyor.

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Arkadaşlar ses kısma tuşuyla cihazı sessize alıyorum, whapsaptan mesaj gelince bildirim sesi geliyor.Sessizdeyken bildirim sesi gelmesi normal mi orjinal romda yoktu böyle birşey?

Ayrıca kulaklıktan gelen ses orjinal romda daha iyiydi bariz.Ses şiddeti yüksekti yani.Son seste kulağımda tutamazdım şimdi son seste anca duyuyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaşlar ses kısma tuşuyla cihazı sessize alıyorum, whapsaptan mesaj gelince bildirim sesi geliyor.Sessizdeyken bildirim sesi gelmesi normal mi orjinal romda yoktu böyle birşey?

Ayrıca kulaklıktan gelen ses orjinal romda daha iyiydi bariz.Ses şiddeti yüksekti yani.Son seste kulağımda tutamazdım şimdi son seste anca duyuyorum.
Bildirim ses ayarı olması lazım ayrıca...oradan kısmanız gerekiyor

ademcevahir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi5s
Konular
9
Bildirim ses ayarı olması lazım ayrıca...oradan kısmanız gerekiyor

Evet şimdi fark ettim ki ses kısma ayarında bildirim için ayrı bir yer varmış.İlginç olmuş bu şekilde biraz.Teşekkür ederim bilgi için.

Peki kulaklıktan sesin az gelmesi normal midir?Miui9 beta romda bangır bangır gelirdi ses.Kulaklığım piston2.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Evet şimdi fark ettim ki ses kısma ayarında bildirim için ayrı bir yer varmış.İlginç olmuş bu şekilde biraz.Teşekkür ederim bilgi için.

Peki kulaklıktan sesin az gelmesi normal midir?Miui9 beta romda bangır bangır gelirdi ses.Kulaklığım piston2.
Rica ederim... Evet kulaklıktan bu ses konusunda herkes şikayetçi ve henüz bir çözüm bulan yok bildiğim kadarıyla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt