Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam Suat hocam söylemiş, aynen ilk olarak cihazdan hiçbirşey silmeden direk Kur. Eğer hala sorun devam ediyorsa, o zaman başka şeyler düşünmek gerekir.

Hocam Eski sürümler akmıyor muydu :)
Bu sürüm farklı akıyor

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam 7.10.12'deyim de bende; ciddi ciddi soruyorum angel~~
Bende çok ciddiyim....10.12 de olduğunuzu öğrenmiş olmak, bende derin bir hayal kırıklığı yarattı..;(.ben her zaman en güncelden yanayım....

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende çok ciddiyim....10.12 de olduğunuzu öğrenmiş olmak, bende derin bir hayal kırıklığı yarattı..;(.ben her zaman en güncelden yanayım....

Tr dil destekli olmayinca kurmadim hocam hic yeni surumleri. Miui Pro 7.10.5 surumunu ingilizce olarak kullandimda bir süre, More Locale 2 uygulamasi ile cihazi her yeniden baslattigimmda lokasyon Tr den çıkıyordu, uygulamaya girip tekrar yapıyordu. Oyle olunca Ingilizce rom kurmadim daha. Tr dil vardi da bizmi kullanmadık diyelim o zaman :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Tr dil destekli olmayinca kurmadim hocam hic yeni surumleri. Miui Pro 7.10.5 surumunu ingilizce olarak kullandimda bir süre, More Locale 2 uygulamasi ile cihazi her yeniden baslattigimmda lokasyon Tr den çıkıyordu, uygulamaya girip tekrar yapıyordu. Oyle olunca Ingilizce rom kurmadim daha. Tr dil vardi da bizmi kullanmadık diyelim o zaman :)
Rom o kadar muhteşem ki, yaklaşık 2 aydır ingilizce kullanıyorum... sadece haftalık güncellemelerde hata olunca EU ya geçiyorum

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Rom o kadar muhteşem ki, yaklaşık 2 aydır ingilizce kullanıyorum... sadece haftalık güncellemelerde hata olunca EU ya geçiyorum

Peki hocam, ben 7.9.7 TR ve 7.10.5 İngilizce sürümlerini denedim ve hiç beğenmedim. İlk beğendiğim sürüm; 7.10.12 Tr sürümü.

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Çıkmaz ama yinede siz kararlı da kalın, yeni kararlı da yakında çıkar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ben miui pro sürümüne geçmek istiyorum. Ekstra yüklemem gereken br şey var mı? Yoksa sürümü indirip kursam yeterli mi?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben miui pro sürümüne geçmek istiyorum. Ekstra yüklemem gereken br şey var mı? Yoksa sürümü indirip kursam yeterli mi?

Eğer Global romdaysaniz ve BL kilidiniz kapali ise, bastan ugrasmaniz gerekiyor, sakin denemeyin indirip kurmayi. Bl kilidini acip, twrp kuracaksiniz. Twrp uzerinden hafizayi komple formatlayip, sonrasinda kuracaksiniz rimu

mazluMerve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mazlum
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Eğer Global romdaysaniz ve BL kilidiniz kapali ise, bastan ugrasmaniz gerekiyor, sakin denemeyin indirip kurmayi. Bl kilidini acip, twrp kuracaksiniz. Twrp uzerinden hafizayi komple formatlayip, sonrasinda kuracaksiniz rimu
Bl kilidi açık ve twrp de yüklü.

Üst Alt