Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Rica ederim, iyi günlerde kullanın... İlk sayfadan itibaren okuduysanız sizinde sabrınızı takdir etmek gerekir :)

Hocam öncelikle emeklerinize sağlık. Farklı bir cihaz kullansamda konunuzu takip ediyorum sürekli. Sizden ricam, Romu yayınlarken, İlk sayfada, Miui Pro geliştiricilerinin paylaştıkları değişikleri de yazmanız mümkün olur mu? Direk İngilizce olarak kopyala yapıştır yapsanız bile olur, hem bizlerde sizi uğraştırmamış oluruz yeni değişiklikleri sorarak,ilk sayfadan görebileceğimiz için. Hemde konu bütünlüğü daha iyi olur bana göre.

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Arkadaşlar galeride fotoğraflarım görünmüyor. Sorun ne olabilir? resimler bulundu dedi yukarda ufak resm gorundu ama albüm yada foto yok diyor. klasörlemiyor görünmüyor anlamadım. ilk kez başıma geldi buda

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkadaşlar galeride fotoğraflarım görünmüyor. Sorun ne olabilir? resimler bulundu dedi yukarda ufak resm gorundu ama albüm yada foto yok diyor. klasörlemiyor görünmüyor anlamadım. ilk kez başıma geldi buda

Hocam bu sorunu Epic romda da Fuxin hocam yaşamıştı. Ben ne Epic romda ne de Miui Pro romda böyle bir sorun yaşamadım. İsterseniz Romu tekrar kurun, belki rom kurulumunda bir sorun oluşmuş olabilir. Yada ayarları yerel yedek - Mi Cloud üzerinden çektiyseniz, böyle bir soruna sebebiyet vermiş olabilir belki. Çünkü normalde romda sorun yok. Dediğim gibi en kolayı, mevcut rom üzerine yeniden kurup romu tekrar. Olmazsa en baştan kurulumu deneyin. Kesin çözüleceğinini garantisi yok, baştan söyliyeyim; fakat ben ve denediğini bildiğim birkaç kişi sorun yaşamadı.

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5
hocam romu telefona nasıl indiriyoruz?Tıklayıp kendi haline bırakınca chrome da da olsa drive dan da olsa bir süre sonra indirmeyi bırakıyor.Telefon sanki hiçbir şey indirmiyormuş gibi davranıyor.Tek çözüm indirme süresince chrome u kurcalamaya devam etmek.Bu sorunu nasıl aşabiliriz?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam Google play den indirme yöneticisi yükleyin. Büyük dosyaları indirme yöneticisi kullanarak indirin, yoksa hatalı inebiliyor.
Advanced download manager veya idm tavsiye ederim...

medyanet60

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Hocam bu sorunu Epic romda da Fuxin hocam yaşamıştı. Ben ne Epic romda ne de Miui Pro romda böyle bir sorun yaşamadım. İsterseniz Romu tekrar kurun, belki rom kurulumunda bir sorun oluşmuş olabilir. Yada ayarları yerel yedek - Mi Cloud üzerinden çektiyseniz, böyle bir soruna sebebiyet vermiş olabilir belki. Çünkü normalde romda sorun yok. Dediğim gibi en kolayı, mevcut rom üzerine yeniden kurup romu tekrar. Olmazsa en baştan kurulumu deneyin. Kesin çözüleceğinini garantisi yok, baştan söyliyeyim; fakat ben ve denediğini bildiğim birkaç kişi sorun yaşamadı.

hocam romu tekrar twrpden flashlayın diosunuz sanırım. herhangi bir wipe yapmadan? yoksa temiz kurulum şartmı. akşama kadar yedeklerdir ayarlardır anca yoluna koydum zaten telefonu komple baştan mı kurmak lazım :/

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam wipe yapmadan romu tekrar kur.Eğer sorun devam ederse temiz kurulum yaparsın....

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Yeni sürümde herhangi bir sorun ile karşılaşan var mı? Ona göre kurulum gerçekleştirecem.Suat hocam eline emeğine sağlık.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yeni sürümde herhangi bir sorun ile karşılaşan var mı? Ona göre kurulum gerçekleştirecem.Suat hocam eline emeğine sağlık.
Yeni sürüm yağ gibi akıyor, bu sorun olabilir mi acaba?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
hocam romu tekrar twrpden flashlayın diosunuz sanırım. herhangi bir wipe yapmadan? yoksa temiz kurulum şartmı. akşama kadar yedeklerdir ayarlardır anca yoluna koydum zaten telefonu komple baştan mı kurmak lazım :/

Hocam Suat hocam söylemiş, aynen ilk olarak cihazdan hiçbirşey silmeden direk Kur. Eğer hala sorun devam ediyorsa, o zaman başka şeyler düşünmek gerekir.
Yeni sürüm yağ gibi akıyor, bu sorun olabilir mi acaba?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Hocam Eski sürümler akmıyor muydu :)

Üst Alt