Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
8
8.5.3.0 kararlı kullanıyorum, rom iniyor ama geçsem mi geçmesem mi bilemedim. :D Birde supersu gidiyor galiba tekrar konudaki supersu dosyasını twrp üzerinden atıyoruz değil mi?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Evet hocam ister supersu ister magisk istediğini kurabilirsin...

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
8
Resimleri vs. yedekledik bakalım şarj dolsun yapalım operasyonu. :) Elinize sağlık tekrar hocam. clap~~

Şimdi bende sd kart vs. yok wipe atarken "dalvik/art cache, system, cache, data, internal storage" bu şekilde seçersem sanırım internal storage kısmında rom dosyası olduğu için silinecek orayı seçmesem temiz kurulum olur mu? Yada komple sildikten sonra pcye taksam kabloyu telefonu görüyordu hatırladığım kadarı ile twrp ekranı açıkken telefonda, tam emin değilim ama. :)

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Temiz kurulum için internal storage(dahili hafıza) seçmene gerek yok. Ama uzun zamandır silmediysen, temizlik olsun diye silebilirsin. O zaman telefondaki herşey silinir. Twrp'de iken telefonu pc'ye takınca hafızaya erişebilirsin... Romu pcden telefona atıp yüklersin...

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
8
Full temizlik yaptım dahili hafıza dahil, fakat twrp pc görüyor dosyayı kopyalamıyordu. punch~~

Aha uğraş şimdi derken reboot attım bootlader'a şimdi kopyaladı. haha-- Başına gelen olursa diye yazma gereği hissettim. :)

Edit: işlemler tamam, tekrar elinize sağlık hocam. clap~~clap~~ Bir dahaki sürümde şu ram temizleme yerini TR yaparsanız başka problem görmedim şimdilik. inlove~~

Edit-2: Dün geceden beri kurcalıyorum güzel rom gerçekten. Fakat 2 problem daha gördüm benle alakalı olabilir bilmiyorum;

1-Home tuşuna basınca google açmıyor.
2- Ekran kayıt özelliği çalışmıyor , basıyorum "Kaydedilemedi lütfen sonra deneyin" uyarısı veriyor sürekli.

Son düzenleme:

kemal6677

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Full temizlik yaptım dahili hafıza dahil, fakat twrp pc görüyor dosyayı kopyalamıyordu. punch~~

Aha uğraş şimdi derken reboot attım bootlader'a şimdi kopyaladı. haha-- Başına gelen olursa diye yazma gereği hissettim. :)

Edit: işlemler tamam, tekrar elinize sağlık hocam. clap~~clap~~ Bir dahaki sürümde şu ram temizleme yerini TR yaparsanız başka problem görmedim şimdilik. inlove~~

Edit-2: Dün geceden beri kurcalıyorum güzel rom gerçekten. Fakat 2 problem daha gördüm benle alakalı olabilir bilmiyorum;

1-Home tuşuna basınca google açmıyor.
2- Ekran kayıt özelliği çalışmıyor , basıyorum "Kaydedilemedi lütfen sonra deneyin" uyarısı veriyor sürekli.
Ekran kayıt özelliği çalışıyor Hotspot sorunu var home tuşunda basınca google açmıyor.

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
8
Bende çalışmadı bir türlü ekran kayıt özelliği anlamadım sorununu. :) Yeniden romu kuramam baya ayar yaptım şimdi. Artık sonraki güncellemede bakarım. :)

Edit: ilginçtir şimdi tekrar denedim çalıştı. drunk~~

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hotspot bende sorunsuz çalışıyor...Hotspot sorununu genelde Vodafone kullanıcıları yaşıyor...

Üst Alt