Hocam senin telefonda bir anormallik var. Ben nasıl kullanırsam kullanayım 5 saat altı görmedim. 7 saat bilr gördüğüm oldu film izleyerek. Sen istersen bir telefonu sıfırla.3 saat civarı daha fazlası olmuyor
Hocam senin telefonda bir anormallik var. Ben nasıl kullanırsam kullanayım 5 saat altı görmedim. 7 saat bilr gördüğüm oldu film izleyerek. Sen istersen bir telefonu sıfırla.3 saat civarı daha fazlası olmuyor
5 saati en son kararlı 8.0.3 te gördüm o zamandan beri 3saatin üzeri çok az denk geliyor arada ümitlenip bakıyorum yine hayal kırıklığıHocam senin telefonda bir anormallik var. Ben nasıl kullanırsam kullanayım 5 saat altı görmedim. 7 saat bilr gördüğüm oldu film izleyerek. Sen istersen bir telefonu sıfırla.
Ekranın açık kalma süresini telefon yanlış mı hesaplıyor acaba diye düşünmeye başladım.Hocam senin telefonda bir anormallik var. Ben nasıl kullanırsam kullanayım 5 saat altı görmedim. 7 saat bilr gördüğüm oldu film izleyerek. Sen istersen bir telefonu sıfırla.
Hocam ben mi4 de kullandım ısınıyor şu bu diyorlardı ben çatır çatır kullanırdım. Sizden isteğim kullanmadığınız uygulama v.s ne varsa pil tasarrufunda uygulama kısıtlaması bölümğ var oradan kısıtlama yapın. Güvenlik izinler bölümünde arka planda çalışma ve otomatik başlatma buralarda istemediğin uygulamaları kısıtlayın. Birde pili ne tüketiyor ona bakarmısınız.Ekranın açık kalma süresini telefon yanlış mı hesaplıyor acaba diye düşünmeye başladım.
internet hep acik parlaklık orta seviye yoğun da kullaniyorum ekran süremin iyi olduğunu anladım senin mesaji okuduktan sonraEkranın açık kalma süresini telefon yanlış mı hesaplıyor acaba diye düşünmeye başladım.
Yapıcam dediğiniz ayarları.Hocam ben mi4 de kullandım ısınıyor şu bu diyorlardı ben çatır çatır kullanırdım. Sizden isteğim kullanmadığınız uygulama v.s ne varsa pil tasarrufunda uygulama kısıtlaması bölümğ var oradan kısıtlama yapın. Güvenlik izinler bölümünde arka planda çalışma ve otomatik başlatma buralarda istemediğin uygulamaları kısıtlayın. Birde pili ne tüketiyor ona bakarmısınız.