Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
3 saat civarı daha fazlası olmuyor
Hocam senin telefonda bir anormallik var. Ben nasıl kullanırsam kullanayım 5 saat altı görmedim. 7 saat bilr gördüğüm oldu film izleyerek. Sen istersen bir telefonu sıfırla.

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Valla erkan sureleri bende de arkdasin ki gibi 7 yi gectim 5 saat i gormek bile muthis olurdu :)

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Hocam senin telefonda bir anormallik var. Ben nasıl kullanırsam kullanayım 5 saat altı görmedim. 7 saat bilr gördüğüm oldu film izleyerek. Sen istersen bir telefonu sıfırla.
5 saati en son kararlı 8.0.3 te gördüm o zamandan beri 3saatin üzeri çok az denk geliyor arada ümitlenip bakıyorum yine hayal kırıklığı

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Ekranın açık kalma süresini telefon yanlış mı hesaplıyor acaba diye düşünmeye başladım.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam 3 saat ekran süresi çok anormal. Sabah şarjdan çıkardım, full 4g açık, 1 saat 45 dakika ekran sürem, şarjım %69 da... Telefonunu 4 wipe yapıp temiz bir kurulum tavsiye ederim. Hatta dahili hafızayı da dahil ederek 5 wipe yapın.Zamanla dahili hafıza da çok kalıntı dosyalar birikiyor...

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Ekranın açık kalma süresini telefon yanlış mı hesaplıyor acaba diye düşünmeye başladım.
Hocam ben mi4 de kullandım ısınıyor şu bu diyorlardı ben çatır çatır kullanırdım. Sizden isteğim kullanmadığınız uygulama v.s ne varsa pil tasarrufunda uygulama kısıtlaması bölümğ var oradan kısıtlama yapın. Güvenlik izinler bölümünde arka planda çalışma ve otomatik başlatma buralarda istemediğin uygulamaları kısıtlayın. Birde pili ne tüketiyor ona bakarmısınız.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
BatuhanBrisk

Bunlar benim şuanki görüntüler.

altun1055

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
doğan
Cihazım
Xiaomi 12
Meslek
ticaret
Konular
3
internet hep acik parlaklık orta seviye yoğun da kullaniyorum ekran süremin iyi olduğunu anladım senin mesaji okuduktan sonra

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-09-22-21-15-24-603_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2017-09-22-21-15-24-603_com.miui.securitycenter.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 37

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Son güncellemeyi kurup Wifi sorunuyla karşılaşınca eski roma döndüm şarj süresi düzeldi sanırım yüzde 51 şarjla 2.30 saat ekran süresi verdi.Bekleme modu neredeyse ekran kadar şarj yiyor onu fark ettim ne kadar elime alıp kullanırsam telefonu ekran sürem o kadar artıyor bu yüzden.Durduğu yerden ekran açıkmış gibi şarj yiyor çünkü.

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Hocam ben mi4 de kullandım ısınıyor şu bu diyorlardı ben çatır çatır kullanırdım. Sizden isteğim kullanmadığınız uygulama v.s ne varsa pil tasarrufunda uygulama kısıtlaması bölümğ var oradan kısıtlama yapın. Güvenlik izinler bölümünde arka planda çalışma ve otomatik başlatma buralarda istemediğin uygulamaları kısıtlayın. Birde pili ne tüketiyor ona bakarmısınız.
Yapıcam dediğiniz ayarları.

Üst Alt