- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Xiaomi mi 5s
- Konular
- 2
3 saat civarı daha fazlası olmuyorKaç saat ekran süren var hocam.
3 saat civarı daha fazlası olmuyorKaç saat ekran süren var hocam.
4.30 saatten az almamaniz lazım ortalama süreler bu sekilde fazlası olması lazım eksiği olmaması lazım.3 saat civarı daha fazlası olmuyor
Bilgilendirme için teşekkürler kararlı roma geçtim şuan bir problem yok bütün çekirdekler tam performans çalışıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kararlı sürüme yeni geçtiğiniz için, ilk bir kaç gün öyle olur sonra bu sayı artar gün geçtikçeAma çok şarj yiyor kararlı sürüm. Sizce bu değerler normalmi çok kurcalamadım bugün beta romdayken bu 6 saat civarında ekran süresi almaktaydım bunda %35 kadar 3 saat ekran süresi alıyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım öyle olur çünkü bildiğimiz gibi betada işlemci 2ghz hızında çalışıyor ve 2 çekirdek pasif duruyor sadece 2 çekirdek çalışıyor ve bu yüzden daha uzun batarya ömrü sunuyor.Kararlı sürüme yeni geçtiğiniz için, ilk bir kaç gün öyle olur sonra bu sayı artar gün geçtikçe
Yok sistem 4 çekirdek üzerine kurulu ve ona göre performans sergiliyor, ancak 2 çekirdek çalışmadığı zamanda, cihaz kendini daha çok zorluyor performans verebilmek için, ve buda pil performansı ni etkiliyor ister istemezUmarım öyle olur çünkü bildiğimiz gibi betada işlemci 2ghz hızında çalışıyor ve 2 çekirdek pasif duruyor sadece 2 çekirdek çalışıyor ve bu yüzden daha uzun batarya ömrü sunuyor.
Aslında bu durumun 2 türlü hali var 1- Dediğiniz gibi ağır uygulamalarda ve arka planda çok uygulama açınca aşırı zorlama oluyor. 2- Telefon boştayken ve ağır uygulama açmadığınızda daha az çekirdek kullanıldığı için daha az şarj yiyor ama bu durumda gerek duyulmadığında bile işlemciler tam performans boşa çalışıyor ve çok şarj yiyor. Aslında bu konu çok kapsamlı bir konu bir çok açıdan bu duruma bakılabilir.Yok sistem 4 çekirdek üzerine kurulu ve ona göre performans sergiliyor, ancak 2 çekirdek çalışmadığı zamanda, cihaz kendini daha çok zorluyor performans verebilmek için, ve buda pil performansı ni etkiliyor ister istemez