- Adım
- VOLKAN
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Fitness
- Konular
- 12
Ayarlar....uygulamalar...oradan Whatsapp a tüm yetkileri verip de deneyin
Yok zaten tam yetki verilmis hepsi
Ayarlar....uygulamalar...oradan Whatsapp a tüm yetkileri verip de deneyin
Hocam büyük ihtimalle WhatsApp beta grubundasınız. Beta da yapılan bir güncelleme sonrası bu gibi bir durum söz konusu. Yapacağınız işlem ise, ilk önce beta gurubundan ayrılın, daha sonra WhatsApp yedeğinizi alın, ister yüklü uygulamalardan WhatsApp bulup önbelleği ve verileri temizleyin yada kaldırıp tekrar kurun sorununuz düzelecektir.Arkadaşlar 7.9.7 de şöyle bir sıkıntı var.Whatsapp açıyorum ses kaydı dinliyecem systemmui hata veriyor sebebi nedir
Hocam bütün Miui romlar için uygunSuat hocam sizin bu Statusbar XL Modu için mod bize de uygun mu? RMN3 kate için tarih, pil vs ikonu büyütmek için.
Birde bu 7.9.7 vers. da çift tıklama aç/kapa yı bulamadım kalk mış mı yoksa ben mi rast gelmedim.
Play Store üzerinden uygulamaya gelip, en altta "Beta test kullanıcı" ayrıl tuşuna tıklamanız yeterliBeta gruptan nasıl çıkılıyor.Onu tahmin ettim aslında ama bulamadım genede teşekkürler
kalkmadı hocam çift tıkla kapama ana ekran içinde.Suat hocam sizin bu Statusbar XL Modu için mod bize de uygun mu? RMN3 kate için tarih, pil vs ikonu büyütmek için.
Birde bu 7.9.7 vers. da çift tıklama aç/kapa yı bulamadım kalk mış mı yoksa ben mi rast gelmedim.
teşekkürler ustam ben onu yapmışımda bir arkadaş çift tıklama ile uyanma da var dedi sankikalkmadı hocam çift tıkla kapama ana ekran içinde.
ekranı uyandırmak içinde ayarlar ekran içinde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
evet oda ekran ayarları içinde buyrunteşekkürler ustam ben onu yapmışımda bir arkadaş çift tıklama ile uyanma da var dedi sanki
uygulamarda ekranı aç gibi bir seçenek yok da
Ayarlar-Ekran içinde var hocam çift tıklama ile uyanma...teşekkürler ustam ben onu yapmışımda bir arkadaş çift tıklama ile uyanma da var dedi sanki
uygulamarda ekranı aç gibi bir seçenek yok da