- Adım
- Hallil
- Cihazım
- mi5s
- Konular
- 2
No root yazısını sildim hocam sanırım siz ilk link attığım anda indirdiniz. Kusura bakmayın root ayıklamayı unuttum. Hakkınızı helal edin.
türkçelestirme el değiştirmiş sanırımNo root yazısını sildim hocam sanırım siz ilk link attığım anda indirdiniz. Kusura bakmayın root ayıklamayı unuttum. Hakkınızı helal edin.
düşük hocam ekran süresinde yaklaşık 1 saat oynuyor. umarım bu sürümde biraz iyileştirme vardırGlobal Roma göre şarj süresi ve performans nasıl.bu romda
Sağolsun Halil hocam çevirdi bu hafta, artık kim müsait olursa o çevirirtürkçelestirme el değiştirmiş sanırımemeğinize sağlık
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güzel bir dayanışma olmuş ikinizinde emeği çok tekrardan teşekkürler Suat abi ve Halil hocamSağolsun Halil hocam çevirdi bu hafta, artık kim müsait olursa o çevirir![]()
Suat hocam sağolsun bilgisini paylaşıyor bizimle bir nevi öğretmenlik yapıyor Allah ondan razı olsun. Root konusunu atlamışım arkadaşlar kusura bakmasın ama birazdan rootsuz rom dosyasını da yüklerim inşaAllah.güzel bir dayanışma olmuş ikinizinde emeği çok tekrardan teşekkürler Suat abi ve Halil hocam
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi