- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Bi kurayımda hayırlısıylaDeneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz hocam .
Bi kurayımda hayırlısıylaDeneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz hocam .
Android 9 diyor ve hareketler falan varmı ki ola hocam?biraz daha seridir bu kesin hocam...Bi kurayımda hayırlısıyla
Kuramadım ki, twrp değiştirmek zorundayım, vazgeçtim kurmadımAndroid 9 diyor ve hareketler falan varmı ki ola hocam?biraz daha seridir bu kesin hocam...
Merhaba hocam hareketler kısmı falan varmı mui12 5 deki gibi sistemde gezinme sanal ram ve son olarak temalar düzgün çalışıyor mu? İçe aktarma ve font kısmında sorun yok inşallah hocam?Android 9 Hocam Kesinlikle Şans Verilmeli bu roma Bende ön yargımı yenerek Geldim iyikide gelmişim Özellik ve akıcılık + Batarya Muhteşem. Miroom severim ancak bu rom ondan bile daha akıcı.
Merhaba Hocam. Bu eski bir rom Sanal Ram ve gezinme çubuğu son sürümlerde mevcut bu rom Pil tasarrufu ve hafiflik için geçilebilir. Font Tema sorun değil hepsini içe aktar yaparak kullanabilirsinizMerhaba hocam hareketler kısmı falan varmı mui12 5 deki gibi sistemde gezinme sanal ram ve son olarak temalar düzgün çalışıyor mu? İçe aktarma ve font kısmında sorun yok inşallah hocam?
Yeni sirumden paylaşılan 21.10.21 sürümü var halihazırda yüklü kullanıyorum yalnız bir tek gördüğüm ram çok kullanıyor bu rom varsa yeni surumlerden kullanabileceğim varsa paylaşılabilirse denemek isterim hocam..ilginize şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...Merhaba Hocam. Bu eski bir rom Sanal Ram ve gezinme çubuğu son sürümlerde mevcut bu rom Pil tasarrufu ve hafiflik için geçilebilir. Font Tema sorun değil hepsini içe aktar yaparak kullanabilirsiniz
Miuipro denemedim fazla bu nedenle sordum20.3.26 sürümleri Miui tarafında RN8 için en iyi romdur. Macera aramayın derim...