Rom MiuiPro(TR) ROM - Xiaomi Mi5

whom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
v7.10.12 sürümünü kullanıyorum, V7.10.19 sürümünün önceki sürüme göre gözle görülür bir ekstrası var mı yoksa ufak tefek hata düzeltmeleri mi içeriyor? Zira her hafta yeni sürümü kurup telefonu sıfırlamak ve tekrar bir dünya uygulama yükleyip ayarlarını yapmak zor geliyor.

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
v7.10.12 sürümünü kullanıyorum, V7.10.19 sürümünün önceki sürüme göre gözle görülür bir ekstrası var mı yoksa ufak tefek hata düzeltmeleri mi içeriyor? Zira her hafta yeni sürümü kurup telefonu sıfırlamak ve tekrar bir dünya uygulama yükleyip ayarlarını yapmak zor geliyor.
Konu kısmında güncelleme detayları mevcut. Sürekli temiz kurulum yapmak zorunda değilsiniz. Sürüm güncellemesi yaparken örneğin kullandığınız sürüm MP v7.10.12, indirdiğiniz sürüm MP v7.10.19 iken, Wipe Dalvik Cache yaparsanız sürekli sıfırdan kurulum yapmanıza gerek kalmaz. Ben garanti olsun diye hem yenisini atmadan önce hemde attıktan sonra Wipe Dalvik&Cache yapıyorum. Yalnız seçeneği seçerken dikkatli olun her ihtimale karşı yedeğinizi bulundurun derim..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

whom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Konu kısmında güncelleme detayları mevcut. Sürekli temiz kurulum yapmak zorunda değilsiniz. Sürüm güncellemesi yaparken örneğin kullandığınız sürüm MP v7.10.12, indirdiğiniz sürüm MP v7.10.19 iken, Wipe Dalvik Cache yaparsanız sürekli sıfırdan kurulum yapmanıza gerek kalmaz. Ben garanti olsun diye hem yenisini atmadan önce hemde attıktan sonra Wipe Dalvik&Cache yapıyorum. Yalnız seçeneği seçerken dikkatli olun her ihtimale karşı yedeğinizi bulundurun derim..

Güncelleme kısımları malum rusça, google çeviri ile türkçeye çevrilse bile bazı kelime/cümlelerde çok manasız bir çeviri oluyor. Sadece wipe dalvik cache ile sorunsuz kullanılabilecekse bu şekilde de deneyebilirim. Zira bazı romlar temiz kurulum yapmadan sorunsuz çalışmıyor yada ufak tefek can sıkan hatalar çıkarabiliyordu.

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Evet her kurulumu temiz yaparım ben. Bahsettiğim parmakizi ya da iris tanıma değil bildiğimiz güç tuşundan kapatınca bir anlığına kilit ekranı geliyor sonra sönüyor ekran. :)
Hocam o dediğiniz olay benm de dikkatimi çekti ama çözümü animasyon dan kaynaklı ekran bölümüne gelip ekran kapanış animasyonunu ; stil :ağartma sayaç : süper hızlı çerçeve frekansını da kalıcı olarak yaparsan sorun çözülecektir

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Yalnız hocam sanki bu enson sürümde öncekine göre şarj hızlı tüketiyor gibi geldi bana

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
v7.10.26 çevirisi yapılmıştır. Gün içerisinde eklenecek ve konu güncellenecektir.

Bilginize..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ahmet duran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
redmi 3s
Cihazım
redmi 3s
Konular
1
merhaba iyi günler redmi 3s telefonda miui 8 kararlı rom kullanıyorum güncelleme ekranından miui 9 beta rom yüklesem telefonumda ki dosyalar uygulamalar fln silinir mi

Redmi 3S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Redmi 3S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmet duran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
redmi 3s
Cihazım
redmi 3s
Konular
1