- Adım
- Tuğrul
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 13
Eline bileğine sağlık hemen yüklüyorum 
Eline bileğine sağlık hemen yüklüyorum 
Eline sağlık hocam. Bu güncelleme ile birlikte diğer temaların saat widgetıni kullanabilme imkanı tekrar geldi ancak resmi global sürümde bende yok bu özellik. Nedendir çözemedim. Bu romda durum ne? Seçilebiliyor mu diğer saat widgetlari?Rica ederim..Dediğiniz Türkçe olmayan kısımları bana özelden ekran görüntüsü atarsanız gerekli işlemleri yapmaya çalışayım.
Eline sağlık hocam. Bu güncelleme ile birlikte diğer temaların saat widgetıni kullanabilme imkanı tekrar geldi ancak resmi global sürümde bende yok bu özellik. Nedendir çözemedim. Bu romda durum ne? Seçilebiliyor mu diğer saat widgetlari?
Hocam yakınlık sensörü bende çalışıyor bu romu kullanıyorum senin cihazla alakalı bi sıkıntı olabilir yada romu yeniden temiz kurulum yapıp deneyebilirsinkardeşim emeklerin için çok teşekkür ederim. bir kaç sorum olacak.
cihazımda şuanda yakınlık sensörü tepki vermiyor romdan kaynaklıda test kısmındada garip şekilde proximity sensör test kısmı yok bunu nasıl çözebilirim? yada sorunu yaşayan başkası varmı. şimdiden teşekkür ederim ellerine sağlık
Sensörleri tekrar test ettim ancak bende bir problem mevcut değil. Arkadaşın dediği gibi temiz kurulum yapmanızı öneririm. Eğer donanımsal bir problem yoksa düzelecektir zatenkardeşim emeklerin için çok teşekkür ederim. bir kaç sorum olacak.
cihazımda şuanda yakınlık sensörü tepki vermiyor romdan kaynaklıda test kısmındada garip şekilde proximity sensör test kısmı yok bunu nasıl çözebilirim? yada sorunu yaşayan başkası varmı. şimdiden teşekkür ederim ellerine sağlık