Kurulumu TWRP üzerinden yapmanız gerekiyor hocam.2. Kez indirip deniyorum hala aynı hata sorun neGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz de aynı şekilde TWRP üzerinden kurulum yapacaksınız.Nasıl yükleyeceğiz bunu miflash yardımıyla fastboot modunda mı yüklenecek bilgi verirseniz sevinirim.
Eyvallah usta o zaman yükleyemeyecez demektirSiz de aynı şekilde TWRP üzerinden kurulum yapacaksınız.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam onlar uyarı bildiren kelimeler, türkçe romların hepsinde büyük olur onlar, şaşırdım onlara takılmanıza doğrusu Resim konusuna da açıklık getireyim, romun orjinali bu şekilde olduğu için değiştirmek istemedim sadece çevirileri yaptım..Telefondan resimi Upload etmeyi beceremedim de şöyle anlatsam anlarsınız biri arandığı Zaman arama ekranında kişi simgesi yerine gözlüklü adam resimi çıkıyor ilk sayfada arkadaşın biride söylemiş hatta birde o resimin altında yazan ÇAĞRI BİTTİ yada KAPATILIYOR gibi sistem yazıları büyük harf olarak kalmış dediğim gibi çok önemli değil yapılan emek karşısında saçma olabilir gözüme çarptı