fix dosyasını paylaşabilirmisiniz hocam sakıncası yoksa?Çeviri için teşekkürler elinize sağlık, pil tasarruf kısmı türkçe dil dosyalarında mi 5 de sıkıntı oluyor, tabi ben fixledim sıkıntı yok şuan için
Evet mevcut...Merhaba rom da asistan mevcutmu
Evet, dediğin gibi yüz tanıma sistemi iyi çalışıyor gerçekten hocam, beklemiyordum bu kadar..Rom'u az kurdum ve ayarlarımı yaptım fakat dikkatimi çeken bir şey vardı.
Yüz Tanıma Sistemi... Gerçekten harika çalışıyor ve aşık oldum diyebilirim, tavsiyenin dibini ederim bile
Teşekkürler tekrardan, umarım güncellemeler geldikçe desteğini de eksik etmezsin. İyi günler...
Hocam genelde hep bütün romları deneyip miui nin stabil sürümüne geri dönerdim en son da onda kalıp yüklememeye karar verdim ama konuyu takip ederken üyelerin romu övmeleri üzerine denemeye karar verdim ve cidden özellikleri özelleştirmeleri ile bunda kalmaya karar verdim ekranı yüz ile açmaya zaten bayıldım lakin tek bir sorun var arama ekranı çok çakma duruyor ve türkçe çevirme emeğine eline sağlık ama ordaki yazılar büyük hepsi oda göze batıyor dert değil yapabilirsen ona bi fix dosyası yapabilirsen hepimiz için muazzam olur teşekkürler hocam şimdiden devamını bekliyorum