Rom MiuiPro Stabil 9.5.4.0

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
bunun yüklemesini yaparken keşke bir video ya cekip youtube de vs yaynlasanız çok güzel olurdu. ben bu tarz işlerden hiç anlamıyorum hiç olmazsa görüntülü ve sesli olarak adımları takip ederek rahatlıkça yapabilirdik. hiç olmadı kafamız rahat olurdu acaba yanlış birşey yaptık mı derdimiz tasamız olmazdı. valla çok dua alırdınız açıkcası :)) birde youtube yayının altın da kullanmış olduğunuz dosyaların linkini paylaştınız mı ohhh valla yemede yanında yat :) ben youtube de çok araştırdım ama hiç bir şekilde bu tarz bir video göremedim.şimdiden teşekkürler.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
bunun yüklemesini yaparken keşke bir video ya cekip youtube de vs yaynlasanız çok güzel olurdu. ben bu tarz işlerden hiç anlamıyorum hiç olmazsa görüntülü ve sesli olarak adımları takip ederek rahatlıkça yapabilirdik. hiç olmadı kafamız rahat olurdu acaba yanlış birşey yaptık mı derdimiz tasamız olmazdı. valla çok dua alırdınız açıkcası :)) birde youtube yayının altın da kullanmış olduğunuz dosyaların linkini paylaştınız mı ohhh valla yemede yanında yat :) ben youtube de çok araştırdım ama hiç bir şekilde bu tarz bir video göremedim.şimdiden teşekkürler.
Vallahi şöyle görsel bir anlatım olsa ben bile başka romları denemeyi çok isterim.

polatosman38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Vallahi şöyle görsel bir anlatım olsa ben bile başka romları denemeyi çok isterim.
çok hazırcısınız arkadaşlar :) miui twrp rom yükleme, twrp yükleme, flashboot diye aratarak bulabilirsiniz videoları mevcut :)
[doublepost=1522913435,1522913266][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
çok aramanıza gerek yoktu 4 kelime aratarak çıkıyor hemen

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Aslında tüm custom romlarda yükleme twrp üzerinden aynı şekilde hocam. Herhangi birini bulsanız bile İnternete işinize yarar.
İlk olarak yedek alın kı aksi bir durumda bir ton uygulamayı yeniden yüklemek ve ayarlamak Zorunda kalmayın :) Sonrasında işlem şu şekilde ilerliyor ; format data yaparak telefonu bir nevi sıfırlıyorsumuz yani her şey siliniyor. Ardından recovery yeniden başlatıp temizlik - gelişmiş temizlik kısmından dahili Hafızaya kadar olan kısmı seçip uyguluyorsunuz. Sonrasında telefon twrp modunda iken pc ye bağlayıp gerekli rom, root, gapps vs ne varsa kullanacağınız atıp önce rom ardından root ya da gapps flash yapıp yeni romunuzu kullanmaya başlıyorsunuz.
Dipnot : bazı aosp tabanlı custom romlar güncel firmware istiyor. O nedenle rom flash yapmadan önce firmware flash yapmanız iyi olacaktır.
Dipnot 2: Hiç başıma gelmedi ama miui tabanlı rom yüklerken mi ekranında kalanlar olmuş, bunun içinde rom flash yaptıktan sonra lazy flasher kullanabilirsiniz.
Müsait bir vaktimde video ile anlatmaya çalışacağım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

polatosman38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
mi note 3
Konular
0
3 hafta önce xioaminin x'ni bilmezken aldığım bl için uğraştım, 3 gün sürdü, 10 tane rom yükledim belkide daha fazla

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Aslında tüm custom romlarda yükleme twrp üzerinden aynı şekilde hocam. Herhangi birini bulsanız bile İnternete işinize yarar.
İlk olarak yedek alın kı aksi bir durumda bir ton uygulamayı yeniden yüklemek ve ayarlamak Zorunda kalmayın :) Sonrasında işlem şu şekilde ilerliyor ; format data yaparak telefonu bir nevi sıfırlıyorsumuz yani her şey siliniyor. Ardından recovery yeniden başlatıp temizlik - gelişmiş temizlik kısmından dahili Hafızaya kadar olan kısmı seçip uyguluyorsunuz. Sonrasında telefon twrp modunda iken pc ye bağlayıp gerekli rom, root, gapps vs ne varsa kullanacağınız atıp önce rom ardından root ya da gapps flash yapıp yeni romunuzu kullanmaya başlıyorsunuz.
Dipnot : bazı aosp tabanlı custom romlar güncel firmware istiyor. O nedenle rom flash yapmadan önce firmware flash yapmanız iyi olacaktır.
Dipnot 2: Hiç başıma gelmedi ama miui tabanlı rom yüklerken mi ekranında kalanlar olmuş, bunun içinde rom flash yaptıktan sonra lazy flasher kullanabilirsiniz.
Müsait bir vaktimde video ile anlatmaya çalışacağım.

sanırım önce de bootloader kilidini açmak gerekiyor. birde bu işlemleri yaptıktan sonra sallıyorum miuipro nun herhangi bir versiyonuna geçtik. google play uygulasını kullanamıyor muyuz yada kullanabilmek için bir yerden bişeyler mi yapılıyor ? supersu mudur nedir o tarz şeyler den bahsediliyor bazen o ne işe yarar :) yani ne kadar acemiyiz siz düşünün :D ama olurda video hazırlarsanız gercekten çok makbule geçer

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
sanırım önce de bootloader kilidini açmak gerekiyor. birde bu işlemleri yaptıktan sonra sallıyorum miuipro nun herhangi bir versiyonuna geçtik. google play uygulasını kullanamıyor muyuz yada kullanabilmek için bir yerden bişeyler mi yapılıyor ? supersu mudur nedir o tarz şeyler den bahsediliyor bazen o ne işe yarar :) yani ne kadar acemiyiz siz düşünün :D ama olurda video hazırlarsanız gercekten çok makbule geçer
MIUI bazlı custom romlarda Google desteği zaten var fakat aosp bazlı rom kurarsaniz çoğunluğunda Google play olmadan kuruyorsunuz. Bu yüzden romdan sonra gapps dediğimiz Google play ve Google hizmetleri kullanmanızı sağlayan zip dosyasını flash yapmanız gerekiyor :) supersu ve magisk dediğimiz kısım ise root araçları. Telefonun kök dosyalarına erişim sağlıyor. Misal Google camera yukleyenlerin ihtiyacı olan bişey :) ve evet bl kilidi açık olması gerek , ekstradan aksi bir durum olursa bl kilidi açık telefonlara daha kolay ve başarı ihtimali yüksek müdahaleler yapılıyor. Video konusuna gelince, umarım kısa zamanda yaparım :)

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Romu kurdum memunum ama bir sorun var sanırım tus kılıdıne basınca ekran dırek kapanmıyor önce kılıt ekranı gelıyor sonra kapanıyor ve bu kötü bir gorunum olurbaskada bır sıkıntı yok efsane rom

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Romu kurdum memunum ama bir sorun var sanırım tus kılıdıne basınca ekran dırek kapanmıyor önce kılıt ekranı gelıyor sonra kapanıyor ve bu kötü bir gorunum olurbaskada bır sıkıntı yok efsane rom
Bunu ayarlar ekran altından animasyon hızını süper hızlı yaparak düzeltebilirsin...

Mi Note 3 / MiuiPro latest version

Üst Alt