- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 5
hocam eu romdayım,ne gibi bir fark olur.tekrardan uğraşmaya değecek mi ?
hocam eu rom 9.1.4 değil mi ben bu romu kullanırken sürekli donma ve kapanma yapıyprdu karşı tarafla konuşurken ses az idi sesi dışarı verince de memnun değildim şimdi bu romda bu sıkıntılar tamamen geçmiş ben şimdi mi note 3 den çok memnunum belki eu rom sizde sıkıntısız çalışıyordur ama bana illallah dedirmişti şimdi sıkıntım yokhocam eu romdayım,ne gibi bir fark olur.tekrardan uğraşmaya değecek mi ?
TeşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediren altta miui.eu 9.6 beta buda güzel olmuş baya indirdim bundayım iki gündür birde bildirimler için fix var
sizin tavsiye ettiğiniz 9.5.4 te bildirimlerde hızlı yanıt var mıTeşekkürler
zahmet olacakya kardeş bi cevap versen .. birde bak eu romda google playden çok yavaş indiriyor nedendir bilmem onuda söyleyimTeşekkürler
bildirimlerden hızlı yanıt yok malasefsizin tavsiye ettiğiniz 9.5.4 te bildirimlerde hızlı yanıt var mı
[doublepost=1522246479,1522231029][/doublepost]
zahmet olacakya kardeş bi cevap versen .. birde bak eu romda google playden çok yavaş indiriyor nedendir bilmem onuda söyleyim
Hocam ben bu romu kullanıyorumhocam eu rom 9.1.4 değil mi ben bu romu kullanırken sürekli donma ve kapanma yapıyprdu karşı tarafla konuşurken ses az idi sesi dışarı verince de memnun değildim şimdi bu romda bu sıkıntılar tamamen geçmiş ben şimdi mi note 3 den çok memnunum belki eu rom sizde sıkıntısız çalışıyordur ama bana illallah dedirmişti şimdi sıkıntım yok
[doublepost=1522176682,1522176391][/doublepost]hocam eu rom link vermeniz mümkün mü
evet miuipro daha güzelBu rom nasıl ben global romdayımda miuipro daha mı iyi acaba