- Adım
- eray
- Cihazım
- REDMİ NOTE 3
- Meslek
- boş gezenin boş kalfası
- Konular
- 21
Aynen kimseye gelmiyor.Parasını ödeyenlerede güncelleme gelmiyor doğru mu anladım
Aynen kimseye gelmiyor.Parasını ödeyenlerede güncelleme gelmiyor doğru mu anladım
Peki teşekkür ederim hocam sağolunAynen kimseye gelmiyor.
Hocam şimdi bağış yaptım nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Formu doldurdum gönderdimAynen kimseye gelmiyor.
Miuipro.info sitesinden kayıt yaptın sanırım. Ve ona göre de formu doldurup gönderdiniz. Doğru mudur? Şu aşamada size bir mail gelecek. O mail geldikten sonra miuipro sitesine girip profil bilgilerine mi id girmeniz istenir. Bunu doğru girdikten sonra kaydedip çıkın. Telefonunuza uygun miuipro rom yükleyin. Ondan sonra güncelleme ekranına girip orda ota güncellemesi için miuipro kullanıcı adını gireceksin. Sonrası kolay güncelleme gelir.Hocam şimdi bağış yaptım nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Formu doldurdum gönderdim
Tamam hocam ilk adımları yaptım o zaman şimdi mecbur bekleyecegizMiuipro.info sitesinden kayıt yaptın sanırım. Ve ona göre de formu doldurup gönderdiniz. Doğru mudur? Şu aşamada size bir mail gelecek. O mail geldikten sonra miuipro sitesine girip profil bilgilerine mi id girmeniz istenir. Bunu doğru girdikten sonra kaydedip çıkın. Telefonunuza uygun miuipro rom yükleyin. Ondan sonra güncelleme ekranına girip orda ota güncellemesi için miuipro kullanıcı adını gireceksin. Sonrası kolay güncelleme gelir.
Aynen mail geldikten sonra dediğim gibi adımları izlersen sorun olmaz. Takıldığın nokta olursa yardımcı olurum.Tamam hocam ilk adımları yaptım o zaman şimdi mecbur bekleyecegiz
Çok teşekkür ederim hocamAynen mail geldikten sonra dediğim gibi adımları izlersen sorun olmaz. Takıldığın nokta olursa yardımcı olurum.
Hocam tekrar merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Beklediğim mail geldi. Hesabıma girdim mi kimliğini istedi girdim onayladım. Cihazımda 9.3.7 var ama şu an güncelleme yok gösteriyor. Bu kimliği girdikten sonra ne zaman aktif olurAynen mail geldikten sonra dediğim gibi adımları izlersen sorun olmaz. Takıldığın nokta olursa yardımcı olurum.
Merhaba arkadaşlar bende bağış yapıp romu almayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum olacak.
-öncelikle benim ailem de 3 tane mi 8 var. Sadece ben üyelik alsam hepimize kurar mıyız?
-Güncellemeleri otadan mi alır her hafta yeni link mi veriyorlar?
-Birde her ay ödeme yapmak istemiyorum bir sefere mahsus alsam üyelik bittikten sonra ne oluyor?
-Son olarak sadece bir modele ait link mi veriyorlar isteğimiz her model varmı?
Aleykümselam en paraSelamün aleyküm abi hangi kartla alışveriş yaptın