- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
abi bende direk hata veriyorAleykümselam en para
abi bende direk hata veriyorAleykümselam en para
Tamam müşteri hizmetlerini aradım ben sonra 1 saat te çizdilerabi bende direk hata veriyor
peki mail atsam çözerler mi? ben mail attım çözüyoruz ediyoruz dediler olmadı bir de ararsam ne demem lazımTamam müşteri hizmetlerini aradım ben sonra 1 saat te çizdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çözdüler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çözdüler
Ben arayarak çözdünpeki mail atsam çözerler mi? ben mail attım çözüyoruz ediyoruz dediler olmadı bir de ararsam ne demem lazım
ne dedin peki abi onlar ne dedi çözdünBen arayarak çözdün
Durumu direk anlat. Yurt dışı sitesinden alışveriş yapmak istiyorum onaylanmadi de.ne dedin peki abi onlar ne dedi çözdün
sağol abi yarın arayacağımDurumu direk anlat. Yurt dışı sitesinden alışveriş yapmak istiyorum onaylanmadi de.
Onlarda yandex money mi diyecek evet de. Gerisini onlar hallediyor
bir de hangi cihazı kullanıyorsun abiDurumu direk anlat. Yurt dışı sitesinden alışveriş yapmak istiyorum onaylanmadi de.
Onlarda yandex money mi diyecek evet de. Gerisini onlar hallediyor
Adamların formunu doldurup göndermen ve mailin gelmesini beklemekMerhaba, Küçük bir sorunum var.. Siteye üye oldum... Ödemeyi de yaptım fakat ekran görüntüsünün olduğu pencereyi yanlışlıkla kapadım. Ama ödeme yaparken kullanıcı adımı not kısmına yazmıştım. iş bank kredi kartı ile ödedim. 9 küsur TL çektiler. Acaba sonraki aşamada ne yapmalıyım. ?